Şu anki yorumum yanıltabilir çünkü iki telefon da eski modeller şimdiden belirteyim. iPhone 8'den A33'e geçtim. A33 daha yeni olmasına rağmen kesin bir şekilde söyleyebilirim ki tek iyi yanı ekran. Arayüzler akıcılıktan fazlaca uzak ve tasarımı kötü. Telefonda çoğu sistemle ilgili işi yaparken kırk takla atıyorsunuz. Tahminimce akıcılık sorununu çözmüşlerdir ama genel olarak Apple ürünleri tasarım olarak daha premium hissettiriyor.
Dostum amiral gemisi Xiaomi Huawei gibi birçok Android kullandım sonunda Samsung'a geçtim hiçbiri Samsung etmez Samsung Android dünyasının ötesinde bir marka, S25 Ultra işlemci, ekran,batarya,şarj hızı,kamera,dayanıklılık gibi birçok konuda Apple'dan önde bana kalsa gözün kapalı Samsung S25 Ultra alırım aktif olarak dünyanın en iyi telefonu zaten.
Allah için azıcık mantığınızı kullanın ya. Adam A33 demiş A33. Samsung'un giriş seviye telefonuyla IPhone'nin amiral gemisini karşılaştırıyorsunuz. Hadi çıkıp biri desin ki S serisi bir Samsung takılıyor kasıyor iPhone 8 kasmıyor. Sanarsın Apple ortaklıkları var namusları gibi savunacaklar illa .
Hocam Honor veya Huawei Türkiye'de alınmaz,Samsung Apple varken satsan piyasa yok.Yazılımı zaten One UI ve iOS asla etmez Google bile yok içinde Samsung ve Apple'dan şaşmayın.
Allah için azıcık mantığınızı kullanın ya. Adam A33 demiş a33. Samsung'un giriş seviye telefonuyla IPhone'nin amiral gemisini karşılaştırıyorsunuz. Hadi çıkıp biri desin ki s serisi bir Samsung takılıyor kasıyor iPhone 8 kasmıyor. Sanarsın Apple ortaklıkları var namusları gibi savunacaklar illa .
Hocam Honor veya Huawei Türkiye'de alınmaz, Samsung Apple varken satsan piyasa yok. Yazılımı zaten One UI ve iOS asla etmez Google bile yok içinde Samsung ve Apple'dan şaşmayın.
Hocam benim düşüncem bir yerden sonrası hava atmaya veya kendini tatmin etmeye giriyor. Sonuçta ekstra güç gerekmiyorsa şuan iphone 5 alsanız bile donanım olarak günlük kullanıma yeterli olacaktır tahminimce. (Tabii ki ekran boyutu ve ios sürümünü hesaba katmazsak. İphone 5 biraz abartı) Açıkçası ben olsam iphone 11'de kalırım. Ama illaki diyorsanız amiral gemisi istiyorum iphone 14 pro max veya daha üstü alabilirsiniz.
Maalesef, biliyorsunuz ki yeni telefonlar çıktıkça eskileri yavaşlatılıyor. Emin olun, iPhone 11’im yavaşlamasaydı yeni bir telefona ihtiyaç duymazdım. Artık sekmelere girerken bile sık sık kasmalar oluyor ve pil ömrü neredeyse bitti diyebilirim; günü yarıya bile çıkaramıyor.