2025’te Hangi Telefon Alınır?

Vallahi bravo hocam ağzına sağlık, teşekkür ederim iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 Ultra da bakabilirsiniz. Ek olarak magic 7 Pro da iyidir ama bütçeniz fazla olduğu için S25 Ultra daha mantıklı.
Samsung ve iPhone dışındaki markalar nedense ilgimi çekmiyor. Yine de ilgi çekici özellikleri nelerdir?

Acaba iPhone tarafında ne gibi kolaylıklar var? iPhone 11'in desteklemediği özellikleri söylerseniz sevinirim.

Dostum amiral gemisi Xiaomi Huawei gibi birçok Android kullandım sonunda Samsung'a geçtim hiçbiri Samsung etmez Samsung Android dünyasının ötesinde bir marka, S25 Ultra işlemci, ekran,batarya,şarj hızı,kamera,dayanıklılık gibi birçok konuda Apple'dan önde bana kalsa gözün kapalı Samsung S25 Ultra alırım aktif olarak dünyanın en iyi telefonu zaten.

O kadar param olsa bile o cihazı almazdım. Android özgürlüktür onu geçtim basit uygulamaları indirmek için kart şifresi girmek?
iPhone’un bana yıllarca uyguladığı saçma sınırlar gerçekten yorucu. En basit örnekle, APK konusu bile beni Android’e yöneltiyor.

Vallahi bravo hocam ağzına sağlık, teşekkür ederim iyi akşamlar.

Allah için azıcık mantığınızı kullanın ya. Adam A33 demiş A33. Samsung'un giriş seviye telefonuyla IPhone'nin amiral gemisini karşılaştırıyorsunuz. Hadi çıkıp biri desin ki S serisi bir Samsung takılıyor kasıyor iPhone 8 kasmıyor. Sanarsın Apple ortaklıkları var namusları gibi savunacaklar illa .

Samsung ve iPhone dışındaki markalar nedense ilgimi çekmiyor. Yine de ilgi çekici özellikleri nelerdir?

Hocam Honor veya Huawei Türkiye'de alınmaz,Samsung Apple varken satsan piyasa yok.Yazılımı zaten One UI ve iOS asla etmez Google bile yok içinde Samsung ve Apple'dan şaşmayın.

Öncelikle merhaba neden böyle düşündüğünü anlayamadım ama tabii ki de saygı duyuyorum sana.

Hocam Honor veya Huawei Türkiye'de alınmaz, Samsung Apple varken satsan piyasa yok. Yazılımı zaten One UI ve iOS asla etmez Google bile yok içinde Samsung ve Apple'dan şaşmayın.

Kesinlikle katılıyorum bu konudaki en mantıklı mesaj yazan kişilerden biri de sizsiniz tebrik ederim ağzınıza sağlık.

iPhone’un bana yıllarca uyguladığı saçma sınırlar gerçekten yorucu. En basit örnekle, APK konusu bile beni Android’e yöneltiyor.
Samsung alın geçin hocam kafanız rahat olur. Keşke ülkeye Google'ın Pixel cihazları gelse de kaliteli cihaz neymiş gösterse .

Maalesef, biliyorsunuz ki yeni telefonlar çıktıkça eskileri yavaşlatılıyor. Emin olun, iPhone 11’im yavaşlamasaydı yeni bir telefona ihtiyaç duymazdım. Artık sekmelere girerken bile sık sık kasmalar oluyor ve pil ömrü neredeyse bitti diyebilirim; günü yarıya bile çıkaramıyor.

Samsung ve iPhone dışındaki markalar nedense ilgimi çekmiyor.
Samsung ve iPhone dışına çıkma bence de. Ne ikinci elde piyasası oluyor ne bir sorun olduğunda çözüm bulmak için internette bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…