2025'te iPhone 13 almak

squex0

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık 2 senedir SE 2020 kullanıyorum performansından çok memnunum ama şarjı maalesef çok hızlı bitiyor. Sabah 9.30 gibi çıkıp 4 sularında eve dönüyorum, eve geldiğimde şarjım %15 civarında kalmış oluyor. Yeri geliyor günde 3 defa şarja takıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde edit, CapCut tarzında uygulamalar kullanıyorum. iPhone 13 benim için mantıklı bir cihaz olur mu? Sabah çıktıktan geceye kadar götürse benim için yeterli. Oyun oynamam, sosyal medyayla uğraştığım için iPhone almalıyım. Sizce beni 3-4 sene götürür mü? Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Hocam düz model almak hiç mantıklı değil ya bence. Ya Pro serilerine yönelmeye çalışın ya da yurt dışı alın. Ben 14 Pro kullanıyorum yurt dışı sorunsuz. 13 tabii ki kötü bir telefon değil ama fiyat olarak hiç iç açıcı değiller. Verdiğin paraya değmiyor bence ama tabii ki alırsan sorun yaşamazsın.

Yaklaşık 2 senedir SE 2020 kullanıyorum performansından çok memnunum ama şarjı maalesef çok hızlı bitiyor. Sabah 9.30 gibi çıkıp 4 sularında eve dönüyorum, eve geldiğimde şarjım %15 civarında kalmış oluyor. Yeri geliyor günde 3 defa şarja takıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde edit, CapCut tarzında uygulamalar kullanıyorum. iPhone 13 benim için mantıklı bir cihaz olur mu? Sabah çıktıktan geceye kadar götürse benim için yeterli. Oyun oynamam, sosyal medyayla uğraştığım için iPhone almalıyım. Sizce beni 3-4 sene götürür mü? Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

S24 FE alın.

Hocam bu da soru mu Iphone 13 zaten Türkiye'nin %90'ının ulaşamadığı standartta bir cihaz. Tabii ki alınır.

Hocam kullandığınız uygulamalarda iş görür ama yaklaşık 1 1.5 sene sonrasında da IPhone'dan sarjının uzun uzun gitmesini beklemeyin 2 3 ay öncesine kadar iPhone 12 kullanıyordum ve günde 4 5 kere sarja taktığım günleri hatırlıyorum

Ben 2.el olarak kullanıyorum, pil sağlığı %84 7-8 saat ekran süresi veriyor. Günlük kullanım olarak zaten hiçbir sorunu yok. iPhone takıntınız varsa alınabilir. Yoksa S24FE de kullandım oda işinizi bence görür fazla fazla.

Yaklaşık 2 senedir SE 2020 kullanıyorum performansından çok memnunum ama şarjı maalesef çok hızlı bitiyor. Sabah 9.30 gibi çıkıp 4 sularında eve dönüyorum, eve geldiğimde şarjım %15 civarında kalmış oluyor. Yeri geliyor günde 3 defa şarja takıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde edit, CapCut tarzında uygulamalar kullanıyorum. iPhone 13 benim için mantıklı bir cihaz olur mu? Sabah çıktıktan geceye kadar götürse benim için yeterli. Oyun oynamam, sosyal medyayla uğraştığım için iPhone almalıyım. Sizce beni 3-4 sene göt ürür mü? Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Düz iPhone almak mantıklı değil bence marka takıntınız yoksa bu modellerede bakabilirsiniz Honor 200 Pro Xiaomi 14T Pro POCO X7 Pro veya S24FE modellerine bakabilirsiniz.

Iphone 13 e o kadar para verilmez, pro veya pro max olsa daha iyi olurdu. O fiyatlara iyi androidler var, 14T pro öneririm. Iphone takıntın varsa o zaman alabilirsin Iphone 13, üzmez seni ama bataryası kötü olabilir. Iphone istiyorsan önerim; yurt dışı pro, pro max modellere yönel, hem sağlam ve yüksek model telefon kullanmış olursun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı