iPhone 13 128 GB 2025'te alınır mı?

332910

Hectopat
Merhaba. Başlıktaki gibi bir sorum mevcut. Geçeceğim telefon iPhone 11 128 GB. Eskidi ve 0.5X lenslerinde problem var. Telefonu 2021 Kasım'da aldım o zamandan beri kullanıyorum.13.575 TL gibi bir ücret sayıp ilave 20 bin TL koyunca iPhone 13 128 GB sıfır telefon veriyor Hepsiburada. Sizce nasıl bir teklif? Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Merhaba. Başlıktaki gibi bir sorum mevcut. Geçeceğim telefon iPhone 11 128 GB. Eskidi ve 0.5X lenslerinde problem var. Telefonu 2021 Kasım'da aldım o zamandan beri kullanıyorum.13.575 TL gibi bir ücret sayıp ilave 20 bin TL koyunca iPhone 13 128 GB sıfır telefon veriyor Hepsiburada. Sizce nasıl bir teklif? Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Bence alınmaz bütçeyi biraz daha arttırıp çok daha iyi telefonlar alabilirsiniz.

S24 Fe alabilirsin.

Teklif arızası olan iPhone 11 için iyi ancak iPhone 13 alınacak bir cihaz değil. Artık hem çağ dışı donanımı ile hem de iOS 18 ile biten bir cihaz. iPhone 13 yerine 2.el 13 Pro'ya zorlamanız daha iyi olur. Yurt dışı düşünürseniz direkt 15 Pro, 15 Pro Max o bütçelerde var. Ya da sıfır ve TR cihazı istiyorsanız direkt Samsung S serisi cihaz daha mantıklı bir geçiş olacaktır.

11'den 13'e geçmenin bir olayı yok tabi bütçen kısıtlıysa bir şey diyemem. Biraz bekle istersen 16e modeli güzel fiyatlara gerileyebilir. Tek kamera istemem dersen en azından 15 öneririm.
hocam daha fazla param yok diğer modellerede para saymıyolar alıyımmı ne diyorsdun

Teklif arızası olan iPhone 11 için iyi ancak iPhone 13 alınacak bir cihaz değil. Artık hem çağ dışı donanımı ile hem de iOS 18 ile biten bir cihaz. iPhone 13 yerine 2.el 13 Pro'ya zorlamanız daha iyi olur. Yurt dışı düşünürseniz direkt 15 Pro, 15 Pro Max o bütçelerde var. Ya da sıfır ve TR cihazı istiyorsanız direkt Samsung S serisi cihaz daha mantıklı bir geçiş olacaktır.
ya alıcam ya da bozulana kadar kullanıcam daha fazla param yok satmakda sıkıntı kamera sonuçta problemli alan kişiler düşünerek alıcaklar

Hocam daha fazla param yok diğer modellerede para saymıyolar alayim mi ne diyorsdun

Ya alacağım ya da bozulana kadar kullanacağım daha fazla param yok satmakda sıkıntı kamera sonuçta problemli alan kişiler düşünerek alacaklar

Bütçen kısıtlı ve normal bir kullanıcıysan 13'te üzmez hocam. Zaten bugün 11 modelini elinden çıkarmasan yarın daha düşük fiyattan satmak zorunda kalacaksın. Gene de sahibinden ve Letgo gibi yerlerden daha yükseğe satmayı deneyebilirsin.

Bütçen kısıtlı ve normal bir kullanıcıysan 13'te üzmez hocam. Zaten bugün 11 modelini elinden çıkarmasan yarın daha düşük fiyattan satmak zorunda kalacaksın. Gene de sahibinden ve Letgo gibi yerlerden daha yükseğe satmayı deneyebilirsin.
hocam garantisi yok cihazın 13.600 tl sayıyor bende satsam belki 14.500 eder etmez 800-900 için kovalamaya değermi

13 mantıklı bir seçim değil. Hem ekranı hem de kamerası o fiyata göre memnun etmedi beni. Şahsen bir kaç gün deneyimleme şansım oldu. S24 FE ve ya S24 almanız daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. İlla iPhone olsun istiyorsanız, ikinci el 13 pro bakmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı