2025'te iPhone 6S kullanılır mı?

Tanıdığınız bir üniversite öğrencisi varsa vergi indiriminden de yararlanarak telefon alabilirsiniz, 5-10 arası güzel telefonlar var güncel. Kalan parayla giriş seviye bir sistem alabilirsiniz.

Alo deniyorsa devam. PC çekin hocam.
Katılıyorum. Eğer aşırı sosyal medya girip çıkılmıyorsa en iyisi bilgisayar olur. Yine bilgisayardan da sosyal medyaya girilir.

Hocam çok rahat hem PC toplanır hem eli yüzü düzgün bir telefon alınır masaüstü mü laptop mu ve telefon konusunda marka önceliğiniz var mı yardımcı olayım.
masaüstü toplayacağım ekran kartı intel harici olur.

Masaüstü toplayacağım ekran kartı Intel harici olur.

Kasa.

Monitör.

200 Hz 0.5 ms.

Fiyat 22.300 TL.

POCO C65.

Toplam 30.500TL civarı hocalarımda katılıyorsa tercihlerime göz atabilirsiniz.

Kasa.

Monitör.

200 Hz 0.5 ms.

Fiyat 22.300 TL.

POCO C65.

Toplam 30.500TL civarı hocalarımda katılıyorsa tercihlerime göz atabilirsiniz.
efendim monitörü 2.500 tl civarı tanıdığımdan çözeceğimi düşünürsem eğer i3 14100f yükseltmesi ve kasayı da msı mag force m100a yapmayı düşünüyorum bu fiyata 3060 lı sistem bulmak da zor aslında teşekkür ederim telefon hakkında ise yakın arkadaşımın kullandığı bir telefon pişman edeceğini düşünmüyorum.

efendim monitörü 2.500 tl civarı tanıdığımdan çözeceğimi düşünürsem eğer i3 14100f yükseltmesi ve kasayı da msı mag force m100a yapmayı düşünüyorum bu fiyata 3060 lı sistem bulmak da zor aslında teşekkür ederim telefon hakkında ise yakın arkadaşımın kullandığı bir telefon pişman edeceğini düşünmüyorum.
Hayırlı olsun diyelim hocam...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı