2025'te ithalatçı garantili switch OLED alınır mı?

sailanulendil

Centipat
Daha fazla  
Switch OLED'i, Nintendo dünyasına girmek için bir basamak olarak görüyorum ve 2-3 sene kadar kullanıp kütüphaneyi sömürüp switch 2'ye geçme isteğindeyim. Bu yüzden garantiye takılıp 10.000 lira kadar fazladan vermek istemiyorum. İkinci El'e benzer paralar vermektense, en azından "ithalatçı garantili" bir cihaz almak daha mantıklı geliyor bana. Sizin görüşünüz nedir? Gnd bilişim'den almayı düşünüyorum.

Switch 2'nin ithalatçı fiyatlarını görürsek karşılaştırmak daha mantıklı olabilir. Nintendo exclusiveleri oynamak için güzel bir başlangıç olabilir fakat cihaz çok güçsüz. İkinci ele bakış açınızı bilemem elektronik şans işi, sıfır cihaz almak daha mantıklı olabilir.

Boş hareket olur gerek yok reis.

Yani ne yapmamı öneriyorsunuz? Şu cümleniz pek bir yere vardırmıyor açıkçası konuyu.

Switch 2'nin ithalatçı fiyatlarını görürsek karşılaştırmak daha mantıklı olabilir. Nintendo exclusiveleri oynamak için güzel bir başlangıç olabilir fakat cihaz çok güçsüz. İkinci ele bakış açınızı bilemem elektronik şans işi, sıfır cihaz almak daha mantıklı olabilir.

Yakın aile üyeleriyle yaptığım alışverişler dışında ikinci el elektronik kullanmadım. Asıl sorum 10bin lira daha ucuza mal etmek ithalatçı garantili almayı meşrulaştırır mı? Zaten çipsiz ithalatçı garantililer 12.500 civarı; ikinci el distribütörden alınan ürünler 9-10bin arası. İthalatçı olan konsol mağazaları ikinci elden daha çok güven veriyor sanki.

Daha az farka sıfır kapalı kutu cihaz almak çok daha mantıklı olur tabii ki. Geriye dönük uyumluluktan ötürü ben Switch 2'yi beklemenizi öneririm ama karar sizin.
Switch 2de de ilk partinin sorunsuz çıkıp çıkmayacağı kafama takılıyor açıkçası. Sorunlu PS şasileri gibi bir şeyle karşılaşmak korkutuyor.

Switch 2de de ilk partinin sorunsuz çıkıp çıkmayacağı kafama takılıyor açıkçası. Sorunlu PS şasileri gibi bir şeyle karşılaşmak korkutuyor.
O kadarını bilemiyorum ama çok daha iyi bir cihaz olur herhalde. Cihaz gene çok güçlü görünmüyor PS4 seviyesinde deniyor. Artıları Nintendo exclusiveleri yoksa el bilgisayarları çok daha mantıklı fakat cihazı bi' görmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı