2025'te PlayStation 5 alınır mı?

CaperKeys

Centipat
Daha fazla  
Amacım GTA 6'yı 60 FPS almak. Sizce 2025 yılında PlayStation 5 Slim alınır mı? Yoksa 6'nın çıkması beklenmeli mi?

Hocam GTA 6 amaçlı aldık biz kardeşimle 1 ay oldu memnunuz. PS5 cihazların 60 vereceğini sanmıyorum bu arada.

Normal sürüm PS5'in GTA 6'yı 60 FPS çalıştıracağını size düşündüren nedir? Bu cihaz neredeyse 5. yılını dolduruyor. Pro sürümün bile native olarak 60 FPS vermesi inanılmaz zor ve olmayacak görünüyor. PSSR gibi teknolojiler ile 60 FPS'e yaklaşması bekleniyor. Amacınız GTA 6 ise normal sürümden 60 FPS beklemeyin çünkü öyle bir şey pek olmayacak.

Evet normal sürümünden 30 bekliyorum ben.

60 FPS istiyorsanız PS5 Pro zorlamanız gerekiyor gibi. GTA 6'nın normal sürümde 60 FPS oynanması çok zor. Pro sürümün bile 60 FPS vermesi teknolojilere göre olacaktır bence.

1080p orta ayarlarda olması. PS5 gibi bir konsol (aşağı yukarı PC tarafında RX 6700'e denk geliyor) bu oyunu 1080p performans yani aşağı yukarı orta high karışık ayarlarda özel optimize ile 60 FPS alamayacaksa bilgisayar kullanıcıları ne yapacak? Rockstar da biliyor bu oyunu bekleyen 10 kişi varsa en az 4'ünde çok üst bir sistem olmadığını. Konsollara özel çıkacak bir oyunu 30 FPS çıkartırsan oyuncu kaybedersin. Pro 60 ve üstü FPS alırken standart PS 30 alırsa Online tarafı çok adaletsiz olur PvP olan bir oyun sonuçta. Satışlara olacak etkisini zaten konuşmaya gerek yok. Fragmandaki görüntüye aldanmamak lazım sonuçta o 4K bir görüntü bu oyunu 4K oynayacak kişi sayısı azınlıkta. Ki Series S bile birşekil oynatacaksa PS5 60 alır yani. PS5 30 alacaksa Series S ne yapacak?

Hâlâ alınır zaten ps6 bı 2029 kadar çıkmaz bile. Abim 6 ay önce satın aldı PS5 ve gayette memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…