2025'te Xbox One S alınır mı?

Hocam selamlar One S yerine PS4 öneririm. 6000-6500 civarı var temiz. Sıfırını bilemem.
Hocam biraz pazarlık ile o fiyata çıkmışken 6500-7500 civarina direkt Series S'de alınabilir bence. En azından yeni nesil. GTA 6 bile çıkacak o konsola.

Yani evet Xbox Series S mantıklı eğer çıkabilirse bütçesi.

Düz One göre bakarsak yine kullanma süresi olarak da arada 4yıl fark var yani daha iyi durumda ona göre ve ömürde daha uzun olur düz One göre zaten alıp 5-6 ay kullandıktan sonra para biriktirip Series S'e geçmeyi düşünüyorum.

Hocam biraz pazarlık ile o fiyata çıkmışken 6500-7500 civarina direkt Series S'de alınabilir bence. En azından yeni nesil. GTA 6 bile çıkacak o konsola.
Baktım ama o fiyatlarla series s bulamadım sahibinden de 8 9 civarıydı

Hocam biraz derinliklerde kalıyor. Ama maalesef ki piyasası o. 2-3 ay önce 1TB SSD'li 2 kollu Series S'i birine 7500'e vermiştim.

İkisi de aslında aynı konsol hocam o yüzden One'ı baz aldım. One S sadece biraz daha verimli ve bir kaç FPS daha iyi performans veriyor. Makyajlanmış Xbox One olarak düşünebilirsiniz. Eğer One S alıp ileride satacaksanız dediğiniz gibi o zaman gayet mantıklı.

Baktım ama o fiyatlarla series s bulamadım sahibinden de 8 9 civarıydı
Biraz takip etmek gerekiyor hocam. Bazen acil satılması gereken konsollar daha uyguna ilana koyulabiliyor ya da satıcı pazarlıkla fiyatı indirebiliyor. Takipçisi olmak lazım.

Zaten pazarlıkla 6500 olur

Bende aciliyetten satmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…