2025'te Xbox One S alınır mı?

4500'e aslında fena değil ama 12 yıllık bir oyun konsolu (düz One'a göre) olduğunu kabul ederek almalısınız. Artık yeni oyun çıkmıyor gibi bir şey. Görüntü kalitesi eksik kalabilir, HDD kaynaklı yavaş hissettirebilir vs.

Ama onun dışında oynamak istediğiniz oyunlar konsolda varsa neden olmasın? Konsol konsoldur. Alınabilir.

Düz One göre bakarsak yine kullanma süresi olarak da arada 4yıl fark var yani daha iyi durumda ona göre ve ömürde daha uzun olur düz One göre zaten alıp 5-6 ay kullandıktan sonra para biriktirip Series S'e geçmeyi düşünüyorum.

Hocam biraz derinliklerde kalıyor. Ama maalesef ki piyasası o. 2-3 ay önce 1TB SSD'li 2 kollu Series S'i birine 7500'e vermiştim.

Düz One göre bakarsak yine kullanma süresi olarak da arada 4yıl fark var yani daha iyi durumda ona göre ve ömürde daha uzun olur düz One göre zaten alıp 5-6 ay kullandıktan sonra para biriktirip Series S'e geçmeyi düşünüyorum.
İkisi de aslında aynı konsol hocam o yüzden One'ı baz aldım. One S sadece biraz daha verimli ve bir kaç FPS daha iyi performans veriyor. Makyajlanmış Xbox One olarak düşünebilirsiniz. Eğer One S alıp ileride satacaksanız dediğiniz gibi o zaman gayet mantıklı.

Baktım ama o fiyatlarla series s bulamadım sahibinden de 8 9 civarıydı
Biraz takip etmek gerekiyor hocam. Bazen acil satılması gereken konsollar daha uyguna ilana koyulabiliyor ya da satıcı pazarlıkla fiyatı indirebiliyor. Takipçisi olmak lazım.

Zaten pazarlıkla 6500 olur

İkisi de aslında aynı konsol hocam o yüzden One'ı baz aldım. One S sadece biraz daha verimli ve birkaç FPS daha iyi performans veriyor. Makyajlanmış Xbox One olarak düşünebilirsiniz. Eğer One S alıp ileride satacaksanız dediğiniz gibi o zaman gayet mantıklı.

Biraz takip etmek gerekiyor hocam. Bazen acil satılması gereken konsollar daha uyguna ilana koyulabiliyor ya da satıcı pazarlıkla fiyatı indirebiliyor. Takipçisi olmak lazım.

Bende aciliyetten satmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı