2025'te yurt dışı iPhone 15 Pro Max almak mantıklı mı?

emreakrsu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde geçen sene aldığım iPhone12 var ama şarj sıkıntısı yaşıyorum. Çift telefon taşımak sorun olmaz benim için. Size de sormak isterim. Direkt yurt dışı 15 Pro Max almak mı, yoksa 12'yi satıp üstüne ekleyip TR iPhone 15 almak mı daha mantıklı? Bir de bursa için cihaz satan güvenilir bildiğiniz yer varsa önerir misiniz?

Arkadaşlar elimde geçen sene aldığım iPhone12 var ama şarj sıkıntısı yaşıyorum. Çift telefon taşımak sorun olmaz benim için. Size de sormak isterim. Direkt yurt dışı 15 Pro Max almak mı, yoksa 12'yi satıp üstüne ekleyip TR iPhone 15 almak mı daha mantıklı? Bir de bursa için cihaz satan güvenilir bildiğiniz yer varsa önerir misiniz?

Yurt dışından almak tabiikide.

Bütçe ne kadar?

Mantıklı. TR cihazı ile arasında ciddi fiyat farkı oluyor çünkü. Çift simli olunca sıkıntı olmaz. 4 ay boyunca iki telefon taşımanız sıkıntı olmaz zaten kendiniz de demişsiniz. Yurtdışı cihaz almak mantıklıdır.

Hocam 40.000 TL yurt dışından 0 iPhone 14 Pro (128 GB) alabilirsiniz.
Veya.
0 iPhone 16 Pro (128 GB) 1200 euro (52.000 TL) alabilirsiniz.

Hocam elinizdeki 12'yi de satıp çift 14 Pro alınabilir, 8 ay birini 4 ay birini kullanırsınız veya 15 Pro alıp kapalı kutu yanına da hemen hemen aynı hissiyatı verecek 13 Pro.

Çift 14 Pro gereksiz.

Arkadaşın elinde zaten 12 var bunu kullanabilir veya satıp F/P Android cihaz alır 2. cihaz için.

SMS 2. telefondan bakabilirsiniz.

2. telefondan internet paylaşımı yapip iPhone ile bağlanabilirsiniz.

WhatsApp'ı iPhone indirdiğiniz zaman telefon kapansa dahi uygulamayı silmediğiniz sürece normal kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yıl 2025 WhatsApp yüklü olmayan telefon yoktur herhalde.( güncel veri 10 milyardan fazlaymiş dünya nüfusu 8 milyar dünya nüfusundan çok indirmesi var)

2. cihazı sadece SMS'lere bakmak ve internet paylaşımı yapmak için kullanacağınız için bu kadar basit bir şeyleri yapan her telefon olur.

Son düzenleme:
Hocam 40.000 TL yurt dışından 0 iPhone 14 Pro (128 GB) alabilirsiniz
Veya.

Çift 14 Pro gereksiz.

Arkadaşın elinde zaten 12 var bunu kullanabilir veya satıp F/P Android cihaz alır 2. cihaz için.

WhatsApp'ı iPhone indirdiğiniz zaman telefon kapansa dahi uygulamayı silmediğiniz sürece normal kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yıl 2025 WhatsApp yüklü olmayan telefon yoktur herhalde.

2. cihazı sadece SMS'lere bakmak ve internet paylaşımı yapmak için kullanacağınız için bu kadar basit bir şeyi yapan her telefon olur.
iPhone yanında Android cihaz kullanmak zor olur. iPhone 6s bile daha iyi diyebilirim. Kullandım daha önce, tecrübeyle sabit.

Hocam 40.000 TL yurt dışından 0 iPhone 14 Pro (128 GB) alabilirsiniz.
Veya.

Çift 14 Pro gereksiz.

Yıl 2025 WhatsApp yüklü olmayan telefon yoktur herhalde.( güncel veri 10 milyardan fazlaymiş dünya nüfusu 8 milyar dünya nüfusundan çok indirmesi var)

2. cihazı sadece SMS'lere bakmak ve internet paylaşımı yapmak için kullanacağınız için bu kadar basit bir şeyleri yapan her telefon olur.
hocam yurt dışından değil ama :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı