2026 askerlik yeri ne zaman belli olur?

TCenescan128

Decapat
Daha fazla  
2006 doğumluyum. Muayene falan her şeye girdim. Sınıflandırma bekleniyor yazıyor e-Devlet'te. Gideceğim yer ne zaman, gideceğim ne zaman belli olur? 2 Şubat 2026'ya kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor muayene kâğıdında. Öncesinden belli olur mu? Aşırı merak ediyorum, her gün bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2006 doğumluyum. Muayene falan her şeye girdim. Sınıflandırma bekleniyor yazıyor e-Devlet'te. Gideceğim yer ne zaman, gideceğim ne zaman belli olur? 2 Şubat 2026'ya kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor muayene kâğıdında. Öncesinden belli olur mu? Aşırı merak ediyorum, her gün bakıyorum.
2 şubat'a kadar girip bakmana gerek yok o zaman. Senin askerlik işlemlerin o tarihten itibaren başlayacak. Her işlem tamamsa ve tecil bozulduysa ilk celp döneminde hizmet tercihi yapıp beklemen gerekir.

Askerlik şubesine gittin mi?

Gittim her şeyi halletim sınıflandırma bekleniyor yazıyor sadece.

2 şubat'a kadar girip bakmana gerek yok o zaman. Senin askerlik işlemlerin o tarihten itibaren başlayacak. Her işlem tamamsa ve tecil bozulduysa ilk celp döneminde hizmet tercihi yapıp beklemen gerekir.

Hizmet tercihi falan yaptım ben abi her şey tamam sadece sınıflandırma bekleniyor.

Gittim her şeyi halletim sınıflandırma bekleniyor yazıyor sadece.

Hizmet tercihi falan yaptım ben abi her şey tamam sadece sınıflandırma bekleniyor.
O zaman 2 şubata kadar askerlik sınıflandırman belli olmaz çünkü tecilin var. Mart ve sonrası için TSK alım tarihlerini açıklar. Hizmet tercihine göre bir tarih belli olur hayırlısıyla. Çok gözünde büyütüp stres yapma. Hatta doğu çıkarsa rahat rahat yapar gelirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı