2026 TYT fen kaynak önerisi

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Matematik tarafında kötüyüm ancak Geometriye yüklenirsem gerçekten yapabileceğimi düşünüyorum. Kimya genel olarak gözümü korkutan bir ders ancak biyoloji ve fizikte başarılıydım. 2 fen 1 geometri yapsam daha mı iyi olur?

Hocam ayrıca Paraf Yayınlarının özet bilgili soru bankası var. Bu tarz bir kitap arıyorum fen için. Bu kaynak iyi midir yoksa bu tarz başka bir kaynak öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Madem matematikte kötüsünüz olur da calisacak olursanız matematikte en çok çıkan problemler konusuna ağırlık verin. En çok neti buradan kazanırsınız.
Geometri son derece basit bir ders. 1 adet test kitabı bitiren insana sudoku çözer gibi geliyor. Üçgenleri bitirin.
Kimyada kimyasal hesaplamalar konusuna kafar gelin en azından, biyolojiyi ve fiziği seviyorsunuz galiba onlardan başlayabilirsiniz.
Çalışacağız konular size kalmış.
Hocam ayrıca Paraf Yayınlarının özet bilgili soru bankası var. Bu tarz bir kitap arıyorum fen için. Bu kaynak iyi midir yoksa bu tarz başka bir kaynak öneriniz var mıdır?
Fen kısmında konu anlatımı kitaplarına yabancıyım. Genellikle video izleyerek, videoda ve evde deneme çözerek feni hallettim. Bir de limit Biyoloji tyt ayt el kitabım vardı.
Paraf yayınlarının da sadece tarih soru bankasına ve matematik denemelerine aşinayım. Anlayacağınız pek bilmiyorum.

Anladım hocam, cevaplayan herkesin çok yardımı dokundu. En azından kaynaklarla ilgili olan bilgim artmış oldu hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…