hacıismailkartal
Decapat
Daha fazla
Kimya için Benim Hocam Yayınlarından Görkem Şahin'in ders notları
Biyoloji için Miray Yayınları'nın DAF( Ders Anlatım Fasikülleri)ını
Fizik için Benim Hocam Yayınlarından Barış Akıncıoğlu'nun ders notları kitaplarını öneririm.
TYT fizik 345 sb kolay orta
TYT kimya Bilgi Sarmal orta
TYT kimya 345 kolay orta
TYT biyoloji biyotik kolay orta
Kesinlikle katılmıyorum. Biyoloji zaten ezbere dayalı anahtar bilgi isteyen bir ders. Kitapta da direk bilgi soruyor. Belki bu yönüyle bayıcı olabilir ama orta zorlukta bir kaynak bile sayılmaz. Her sorunun üzerine not alan öğrenci biyolojiyi 6 da 6 yapar.
İyi de hocam zaten TYT matematiği güzelce baştan alsanız AYT ve TYT geometri-matematikten bolca net kazanırsınız. Hem fen derslerinin verdigi 20 net icin 3 ayrı derse çalışmak mantıklı değil. Eğer önyargılıysanız gözünüzde büyütmeyin. Eşit ağırlık öğrencisisiniz. Matematik ve geometri en büyük silahınız. Bence bu kararınızı gözden geçirin. Takdir sizin.
Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Matematik tarafında kötüyüm ancak Geometriye yüklenirsem gerçekten yapabileceğimi düşünüyorum. Kimya genel olarak gözümü korkutan bir ders ancak biyoloji ve fizikte başarılıydım. 2 fen 1 geometri yapsam daha mı iyi olur?
Hocam ayrıca Paraf Yayınlarının özet bilgili soru bankası var. Bu tarz bir kitap arıyorum fen için. Bu kaynak iyi midir yoksa bu tarz başka bir kaynak öneriniz var mıdır?tyt fizik 345 sb kolay orta
tyt kimya bilgi sarmal orta
tyt kimya 345 kolay orta
tyt biyoloji biyotik kolay orta
Kesinlikle katılmıyorum. Biyoloji zaten ezbere dayalı anahtar bilgi isteyen bir ders. Kitapta da direk bilgi soruyor. Belki bu yönüyle bayıcı olabilir ama orta zorlukta bir kaynak bile sayılmaz. Her sorunun üzerine not alan öğrenci biyolojiyi 6 da 6 yapar.
İyide hocam zaten tyt matematiği güzelce baştan alsanız ayt ve tyt geometri-matematikten bolca net kazanırsınız. Hem fen derslerinin verdigi 20 net icin 3 ayrı derse çalışmak mantıklı değil. Eğer önyargılıysanız gözünüzde büyütmeyin. Eşit ağırlık öğrencisisiniz. Matematik ve geometri en büyük silahınız. Bence bu kararınızı gözden geçirin. Takdir sizin.
Son düzenleme: