2026 YKS ve MSÜ için nasıl sıfırdan hazırlanılmalı?

Genelyamruk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazı verimli geçirmedim çünkü il dışındaydım. İşlerim vardı. Mezun bir öğrenciyim. Bana bu günde itibaren sıfırdan nasıl hazırlanmam hakkında yardımci olursanız çok sevinirim. Bugün 28 Ağustos. TYT ne zaman bitip (konu olarak) AYT'ye ne zaman geçiş yapmalıyım? Alanım sayısal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke az da olsa çalışsaydınız mezunda az da olsa rahat ederdiniz.

Hocam şu kadar söyleyeyim sayılsanız ve 0 sanız işiniz zor. Bir yandan TYT konularını bitirmeye çalışın elinizden geldiğince ve deneme çözün. Sonra da yavaş yavaş AYT çalışmaya başlayın derim.

Hocam şu kadar söyleyeyim sayılsanız ve 0 sanız işiniz zor. Bir yandan TYT konularını bitirmeye çalışın elinizden geldiğince ve deneme çözün. Sonra da yavaş yavaş AYT çalışmaya başlayın derim.

Keşke az da olsa çalışsaydınız mezunda az da olsa raha

Keşke az da olsa çalışsaydınız mezunda az da olsa rahat ederdiniz.

Hocam tahmini olarak tyt yi ne zamana kadar çalışayım ve ayt ye ne zaman geçeyim hedefim 100k

Hocam tahmini olarak TYT'yi ne zamana kadar çalışayım ve AYT'ye ne zaman geçeyim hedefim 100k

TYT'yi hep çalışacaksın çünkü bıraktığın an netlerinde oynama olur. Konuları öğrendikten sonra sınava kadar ne kadar TYT denemesi bulursan çözmeye çalış belli aralıklarla. TYT konuları bitip biraz da netlerini arttırınca yavaş yavaş AYT başlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı