2026 YKS'ye nasıl hazırlanılmalı?

hako5004

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Seneye TYT ve AYT'ye gireceğim tabi anlayacağınız bu yaz ve seneye yaklaşık 9 ay sınava hazırlanacağım. Buraya yazma sebebim şu anda ne yapacağımı bilmemek. Ben sayısal öğrencisiyim sayısal derslerde şu anda iyi değilim çünkü çalışmıyorum. Fakat çalışınca sayısal yapabileceğimi fark ettim. Benim sorunum şu. Biliyorum TYT yazın sıfırdan halledilebiliyor okul kurslarıyla falan hatta bizim okulumuz bu yaz kurslarına tam destek sağlıyor. Fakat benim 11. sınıf kimya ve fiziğim neredeyse sıfır, matematikte ilk 2 konu neredeyse yok ama halledilebilecek bir düzeyde. Size sormak istediğim şudur: Yazın TYT çalışırken 11. sınıf kimya ve fizik çalışılır mı? Kimya hocama sorunca TYT yanında birkaç derse çalışırsan işin içinden çıkamazsın dedi. Yalvarırım bir tavsiye moral verin psikolojim çok kötü durumda. Ne yazık ki ders çalışma alışkanlığımda yok. Yalvarırım yardım edin bir akıl verin. :(

Arkadaşlar merhaba. Seneye TYT ve AYT'ye gireceğim tabii anlayacağınız bu yaz ve seneye yaklaşık 9 ay sınava hazırlanacağım. Buraya yazma sebebim şu anda ne yapacağımı bilmemek. Ben sayısal öğrencisiyim sayısal derslerde şu anda iyi değilim çünkü çalışmıyorum. Fakat çalışınca sayısal yapabileceğimi fark ettim. Benim sorunum şu. Biliyorum TYT yazın sıfırdan halledilebiliyor okul kurslarıyla falan hatta bizim okulumuz bu yaz kurslarına tam destek sağlıyor. Fakat benim 11. sınıf kimya ve fiziğim neredeyse sıfır, matematikte ilk 2 konu neredeyse yok ama halledilebilecek bir düzeyde. Size sormak istediğim şudur: Yazın TYT çalışırken 11. sınıf kimya ve fizik çalışılır mı? Kimya hocama sorunca TYT yanında birkaç derse çalışırsan işin içinden çıkamazsın dedi. Yalvarırım bir tavsiye moral verin psikolojim çok kötü durumda. Ne yazık ki ders çalışma alışkanlığımda yok. Yalvarırım yardım edin bir akıl verin. :(

11 kimyam benim de iyi değil onun sebebi de ben eşeklik yapıp 9 10 da full yattım. O yüzden TYT de olan eksikler direk kimyaya yansıdı. TYT konuları erken biterse başlayabilirsin. Seninle beraber ben de 11.sınıf olduğum için yazın verebileceğim bir tavsiye yok. Hocalarına danış yazın nasıl bir rota izleyebilirim diye onlar bu tür konularda tecrübeli olduğu için sana tavsiye verebilirler.

11 kimyam benim de iyi değil onun sebebi de ben eşeklik yapıp 9 10 da full yattım. O yüzden TYT de olan eksikler direk kimyaya yansıdı. TYT konuları erken biterse başlayabilirsin. Seninle beraber ben de 11.sınıf olduğum için yazın verebileceğim bir tavsiye yok. Hocalarına danış yazın nasıl bir rota izleyebilirim diye onlar bu tür konularda tecrübeli olduğu için sana tavsiye verebilirler.

Sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı