2026'da Logitech F710 alınır mı?

HarunBURAK

Megapat
Daha fazla  
Malum 31 Aralık olunca böyle sordum. Bütçem fazla değil ama dandik bir şeye de para vermek istemiyorum. Fazla ergonomik bir kol değil ve çok eski. Ama fiyatı şu an 1200₺. Bana biraz çekici geldi.

Malum 31 Aralık olunca böyle sordum. Bütçem fazla değil ama dandik bir şeye de para vermek istemiyorum. Fazla ergonomik bir kol değil ve çok eski. Ama fiyatı şu an 1200₺. Bana biraz çekici geldi.

Yerli traktör resmen. Secuzi alıp geçebilirsin. Bir benzerini kullanıyorum hala da fiyatını hak ediyor.

Bütçen yetiyorsa Direwolf 3 yetmiyorsa da DuneFox alabilirsin.

Kesinlikle alınmaz. O fiyat bandında Secuzi alın.

Muhtemelen Secuzi alacağım o zaman ama bir sorum var. Bilgisayarda kullanmak için alacağım. Ps4 üm de var. Xbox dizilimine alışmakta sorun yok da ikisi arasında geçiş yapılabilir mi sizce?

Muhtemelen Secuzi alacağım o zaman ama bir sorum var. Bilgisayarda kullanmak için alacağım. PS4'üm de var. Xbox dizilimine alışmakta sorun yok da ikisi arasında geçiş yapılabilir mi sizce?

Alışırsın. Ben uzun zaman hem PC hem de PS5'te oyun oynadım. PC'de oynarken de Xbox kolu kullandım hep. Alışınca yabancılık çekmiyorsun simgeleri farklı zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı