2026'da TV önerisi

Bütçe
55-70

7marss

Kilopat
Herkese selam. Iyı bayramlar. 2 ay önce 10 yıllık tvim maalesef bozuldu. O günden beridir TV arayışındayım ama o kadar çok model ve özellik var ki işin içinden çıkamıyorum. E tabii uzun süredir de TV teknolojisini takip etmiyordum 10 yıl aradan sonra tekrar bakınca ufak bir kafa karışıklığı oldu. Bu sebepten sizlerden fikir almak istiyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe sabit değil ancak aşağı yukarı 55-70 gibi. Teşekkür ediyorum. TV aktif kullanan biriyim. Film, oyun, her türlü şey için kullanırım. Tercih 70inch.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Iyı bayramlar. 2 ay önce 10 yıllık tvim maalesef bozuldu. O günden beridir TV arayışındayım ama o kadar çok model ve özellik var ki işin içinden çıkamıyorum. E tabii uzun süredir de TV teknolojisini takip etmiyordum 10 yıl aradan sonra tekrar bakınca ufak bir kafa karışıklığı oldu. Bu sebepten sizlerden fikir almak istiyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe sabit değil ancak aşağı yukarı 55-70 gibi. Teşekkür ediyorum. TV aktif kullanan biriyim. Film, oyun, her türlü şey için kullanırım. Tercih 70inch.
Bu kadar pahalı televizyona ihtiyacınız olduğu düşünüyor musunuz? 40-50 bin TL'ye 50 inç OLED veya 65 inç sağlam Mini-LED TV aldırırız.

Bu kadar pahalı televizyona ihtiyacınız olduğu düşünüyor musunuz? 40-50 bin TL'ye 50 inç OLED veya 65 inç sağlam Mini-LED TV
Ben pahalı istemiyorum. İstediğim özellikleri barındıran TV'ler ne yazık o fiyata satılıyor. Uzun süre 65 kullandım bana küçük geliyor. Ayrıca Mini-Led ciddi Blooming problemi var.

Ben pahalı istemiyorum. İstediğim özellikleri barındıran TV'ler ne yazık o fiyata satılıyor. Uzun süre 65 kullandım bana küçük geliyor. Ayrıca Mini-Led ciddi Blooming problemi var.
Blooming problemi modelden modele değişir.
576 diming zonelu sağlam bir televizyon.

Yeni nesil konsollar kilitli 4K-120 FPS olacaklar.

Uzun yıllar kullanırım diyorsanız alacağınız TV minimum 120hz olmalı.
Sadece konsol için değil genel kullanım için alacağım ama dediğinize katılıyorum 👍

Blooming problemi modelden modele değişir.
576 diming zonelu sağlam bir televizyon.
NextStar hiç bilindik bir marka değil. Açıkçası tercihimi piyasada tanınmış olan markalardan yane yaparım.

Son düzenleme:
Sadece konsol için değil genel kullanım için alacağım ama dediğinize katılıyorum 👍

NextStar hiç bilindik bir marka değil. Açıkçası tercihimi piyasada tanınmış olan markalardan yane yaparım.
Kasım ayında 55 ve 65 inç Mini-LED serisi yok sattı bu markanın. Televizyonlarını kaliteli bir üretici KTC üretiyor ve LG IPS Mini-LED panel kullanıyor. Boşa önermiyoruz yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı