clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Gear S3 Frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 BPM gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece.
Gear S3 Frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 BPM gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 22 Aralık 2021 #2 clementineaaşığım dedi: Gear S3 frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 bpm gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam supraya dönüşüm gercekleşiyor.
clementineaaşığım dedi: Gear S3 frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 bpm gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam supraya dönüşüm gercekleşiyor.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 22 Aralık 2021 #3 Normal bir insanın kalp atış sayısı dakikada 60 ila 100 arasında değişiklik gösterir hocam. İyi olduğunuza emin misiniz?
Normal bir insanın kalp atış sayısı dakikada 60 ila 100 arasında değişiklik gösterir hocam. İyi olduğunuza emin misiniz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 22 Aralık 2021 #4 clementineaaşığım dedi: Gear S3 Frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 BPM gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Tasikardi deniyor ona.
clementineaaşığım dedi: Gear S3 Frontier akıllı saatime baktığımda bir ara 206 BPM gösteriyordu. Fazla mıdır? Merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... Tasikardi deniyor ona.
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Aralık 2021 #5 Ne yaptığına bağlı tabii koşu bandında isen çıkabiliyor ama çok da sağlıklı değil. Bildiğim kadarıyla 170 civarında oluyor antrenman sırasında.
Ne yaptığına bağlı tabii koşu bandında isen çıkabiliyor ama çok da sağlıklı değil. Bildiğim kadarıyla 170 civarında oluyor antrenman sırasında.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #6 Silinen üye dedi: Ne yaptığına bağlı tabii koşu bandında isen çıkabiliyor ama çok da sağlıklı değil. Bildiğim kadarıyla 170 civarında oluyor antrenman sırasında. Genişletmek için tıkla... Yok hocam saati sadece okulda takıyorum okulda da çok bir şey yaptığım yok.
Silinen üye dedi: Ne yaptığına bağlı tabii koşu bandında isen çıkabiliyor ama çok da sağlıklı değil. Bildiğim kadarıyla 170 civarında oluyor antrenman sırasında. Genişletmek için tıkla... Yok hocam saati sadece okulda takıyorum okulda da çok bir şey yaptığım yok.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 22 Aralık 2021 #7 Maksimumunuz, çok anormallik yok.
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Aralık 2021 #8 Maske ile rahat nefes alınmadığından da fazla çıkabiliyor. Fakat normal yürüyüş esnasında maske ile bile o kadar olmaması lazım.
Maske ile rahat nefes alınmadığından da fazla çıkabiliyor. Fakat normal yürüyüş esnasında maske ile bile o kadar olmaması lazım.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 22 Aralık 2021 #9 clementineaaşığım dedi: Yok hocam saati sadece okulda takıyorum okulda da çok bir şey yaptığım yok. Genişletmek için tıkla... Saatin bozuk olmadıgına fılan emin miyiz?
clementineaaşığım dedi: Yok hocam saati sadece okulda takıyorum okulda da çok bir şey yaptığım yok. Genişletmek için tıkla... Saatin bozuk olmadıgına fılan emin miyiz?
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #10 SouSage dedi: Saatin bozuk olmadıgına fılan emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam eminim bakmıştım. Silinen üye dedi: Maske ile rahat nefes alınmadığından da fazla çıkabiliyor. Fakat normal yürüyüş esnasında maske ile bile o kadar olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlük buhulandığından maske burnumun aşağısında oluyor. Aileme bildirmeli miyim? O kadar ciddi midir?
SouSage dedi: Saatin bozuk olmadıgına fılan emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam eminim bakmıştım. Silinen üye dedi: Maske ile rahat nefes alınmadığından da fazla çıkabiliyor. Fakat normal yürüyüş esnasında maske ile bile o kadar olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlük buhulandığından maske burnumun aşağısında oluyor. Aileme bildirmeli miyim? O kadar ciddi midir?