2060 güç kesmesi

Mitmit34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde RTX 2060 var. Son zamanlarda Call of Duty Modern Warfare oynarken birden oyun donuyor ve kapanıyor. Ekran kartı güç kesiyor bildiğim kadarıyla. Apex Legends'da ise ara ara donmalar meydana geliyor. Daha önce yoktu. Ayrıca bir şey fark ettim MSI Afterburner'da Power yanıp yanıp sönüyordu. Şimdi ekran kartına OC yaptım Power sürekli sabit oyunlardan da atmıyor. Sorun sizce nedir bütün sürücülerim güncel.

Sistem:
Ryzen 2600
B450M-K
2x8 GB 3000MHz RAM
RTX 2060
Frisby FC-9235G USB 3.0 3 x 120mm 33 Led'li Fan Oyuncu Kasa (650W)

Dosya Ekleri

• DDD.png
    DDD.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Evet hocam hayırlı olsun. Kalitesiz PSU'dan dolayı oluşuyor. 650 W diye aldığınız psu bırakın 650W'yi belki 300 W bile veremiyor. (İzoly 1000Watt psu 150 watt veriyordu mesela.)

İşte bu yüzden gerekirse işlemciden, ekran kartından kısın ama sakın güç kaynağından kısmayın diyoruz. O PSU bir C4 şu anda. PSU değiştirmeniz lazım. Mümkün ise 800-700Watt KALİTELİ bir PSU alın. Sertifikalar falan filan var pek anlamıyorum. Gold, platinum falan filan sallamışlar bir şeyler ama ben pek bilmiyorum o tarafları.

Artı -1 Eksi
Evet hocam hayırlı olsun. Kalitesiz PSU'dan dolayı oluşuyor. 650W diye aldığınız PSU bırakın 650W'yi belki 300W bile veremiyor. (Izoly 1000WATT PSU 150 watt veriyordu mesela.)

İşte bu yüzden gerekirse işlemciden, ekran kartından kısın ama sakın güç kaynağından kısmayın diyoruz. O PSU bir C4 şu anda. PSU değiştirmeniz lazım. Mümkün ise 800-700Watt KALİTELİ bir PSU alın. Sertifikalar falan filan var pek anlamıyorum. Gold, Platinum falan filan sallamışlar bir şeyler ama ben pek bilmiyorum o tarafları.

Anlamıyorsanız çok da konuşmayın hocam. 800W PSU bu sisteme kesinlikle gerekli değil. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

Power yazması gayet normal, kart tüketim sınırına geliyor çünkü. Güç limitini arttırırsan daha az görürsün ama daha çok ısınır.

Bence PSU sal beni gideyim diyor.

Evet hocam hayırlı olsun. Kalitesiz PSU'dan dolayı oluşuyor. 650W diye aldığınız PSU bırakın 650W'yi belki 300W bile veremiyor. (Izoly 1000WATT PSU 150 watt veriyordu mesela.)

İşte bu yüzden gerekirse işlemciden, ekran kartından kısın ama sakın güç kaynağından kısmayın diyoruz. O PSU bir C4 şu anda. PSU değiştirmeniz lazım. Mümkün ise 800-700Watt KALİTELİ bir PSU alın. Sertifikalar falan filan var pek anlamıyorum. Gold, Platinum falan filan sallamışlar bir şeyler ama ben pek bilmiyorum o tarafları.

Anlamıyorsanız çok da konuşmayın hocam. 800W PSU bu sisteme kesinlikle gerekli değil. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

Arkadaşlar çift RAM var. Corsair Vengeance DDR 4 3000 MHz. Tekini çıkartınca CoD MW'yi atmadan oynuyorum. 2'sini takınca oyuna girer girmez Dev error 6068 hatası veriyor. RAM'lerini değiştirip teker teker taktım. Tek olunca sorun yok.
Windows üzerinden RAM'lere test yaptım sorun gözükmüyor. Çok ilginç bir şey anlam veremedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı