500-600Kac paran var?
500-600
500-600.
Ekran kartı görüntü vermiyor da acaba dedim PSU mu yetmiyor. Ama internette baktığımda açanlar var. Ona göre kartı garantiye göndereceğim.Bence yeterli olur. İdareten kullanabilirsiniz. Ryzen 5 2600 ve RX 580'li sistemlerde genellikle bir sıkıntı olmuyordu.
Ancak 12V kanalından 500W'tan fazla verebilen güç kaynaklarına yönelmek daha doğru bir seçim olur.
Evet dönüyor. Kullanım kılavuzuna baktığımda ekran kartı ışığı yanıp dönerse güçte sorun olduğu yazıyor ama öyle bir şey de yoktu.Güç kaynağında bir arıza olabilir belli olmaz. Peki fanlar dönüyor mu ekran kartının?
Evet haklısın. Ben de öyle biliyorum. Bir deneyim o zaman almadan önce. Zaten 30 FPS kilidi ile oynayacağım oyunları gereksiz ısınmasın kart.Güç kaynağı yetmeseydi oyundayken veya stress testindeyken bilgisayar kendiliğinden kapanırdı. Sendeki durum biraz daha farklı. Bu yüzden ilk önce ekran kartını garantiye gönderip daha sonra güç kaynağı veya başka parçalarda sorunu aramak daha doğru olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.