2060 Super 500W 80+ ile çalışır mı?

M.Koyuncu

Hectopat
Merhabalar. Gigabyte RTX 2060 Super ve Ryzen 5 3600 için elimde 500W sertifikalı güç kaynağı var yeter mi? Diğer sitelerden baktığımda yeter görünüyor ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeterli olur. İdareten kullanabilirsiniz. Ryzen 5 2600 ve RX 580'li sistemlerde genellikle bir sıkıntı olmuyordu.

Ancak 12V kanalından 500W'tan fazla verebilen güç kaynaklarına yönelmek daha doğru bir seçim olur.
Ekran kartı görüntü vermiyor da acaba dedim PSU mu yetmiyor. Ama internette baktığımda açanlar var. Ona göre kartı garantiye göndereceğim.

Güç kaynağı yetmeseydi oyundayken veya stress testindeyken bilgisayar kendiliğinden kapanırdı. Sendeki durum biraz daha farklı. Bu yüzden ilk önce ekran kartını garantiye gönderip daha sonra güç kaynağı veya başka parçalarda sorunu aramak daha doğru olur.

Güç kaynağı yetmeseydi oyundayken veya stress testindeyken bilgisayar kendiliğinden kapanırdı. Sendeki durum biraz daha farklı. Bu yüzden ilk önce ekran kartını garantiye gönderip daha sonra güç kaynağı veya başka parçalarda sorunu aramak daha doğru olur.
Evet haklısın. Ben de öyle biliyorum. Bir deneyim o zaman almadan önce. Zaten 30 FPS kilidi ile oynayacağım oyunları gereksiz ısınmasın kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı