2060 Super'li sistem önerisi

Bütçe
30000

AslanAkbeyy

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım masaüstü almayı düşünüyor 25-30k arası bütçem var dedi. 2060 Super'li sistemlere bakmış. İşlemciyi AMD düşünüyor. Sizin öneriniz nedir?

İyi ki yazıyorsunuz, soruyorsunuz bu yerlere. 25-30k bütçede 7700XT sistemler var.
PC hocası 9 sistemi bu bütçede en çok önerilen sistemdir.
Cw sorunu yaşadığını söyleyenler var fakat yine de bu sistem öneriliyor. Başka sistem yok zaten

Cw sorunu nedir hocam?

Ekran kartından kaynaklı olarak kasadan gelen ses diye biliyorum.
Sitedeki yorumların bazılarında ve YouTube videolarında yazanların olduğunu gördüm.
Bazı kişiler bu sorunu dert etmiyor ve şans işi ortaya çıkan bir şeymiş sanırım.
Ben sese karşı hassas biriyim ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.
İnternetten araştırdım ekran kartından bütçe kısmak için sanırım bobinleri kalitesiz yapıyorlar.
Tam olarak üretim sürecini nasıl öğreniriz hangisi kaliteli 1. sınıf o kadarını bilmiyorum

Ekran kartından kaynaklı olarak kasadan gelen ses diye biliyorum.
Sitedeki yorumların bazılarında ve YouTube videolarında yazanların olduğunu gördüm.
Bazı kişiler bu sorunu dert etmiyor ve şans işi ortaya çıkan bir şeymiş sanırım.
Ben sese karşı hassas biriyim ve işimi şansa bırakmak istemiyorum.
İnternetten araştırdım ekran kartından bütçe kısmak için sanırım bobinleri kalitesiz yapıyorlar.
Tam olarak üretim sürecini nasıl öğreniriz hangisi kaliteli 1. sınıf o kadarını bilmiyorum

Cw sorununun açılımı Coilwhine'dir, ekran kartının bobinlerinin yük altında çok sinir bozucu bir ses çıkarmasıdır.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı