Steam Öne çıkan indirimler!

• Konuyu başlatan swaghos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.215
Steam'de indirimde öne çıkan bazı oyunlar;

Hogwarts Legacy, 2.515 TL -> 377 TL
Batman: Arkham Collection, 2.515 TL -> 377 TL
Mortal Kombat 1, 2.090 TL -> 523 TL.
Suicide Squad: Kill the Justice League, 2.930 TL -> 146 TL.
Detroit: Become Human, 1.440 TL -> 268 TL.
MORDHAU, 544 TL -> 84 TL
(pazertesi gününe kadar oynaması ücretsiz)
Mortal Kombat 11, 2.093 TL -> 209 TL.
Pacific Drive, 628 TL -> 315 TL

Hocam Hogwarts Legacy çok iyi düşmüş alınır mı sizce??

Hogwarts güzel indirime girmiş ama hala 16 GB RAM'li sistemlerde sıkıntı yaşatıyor mu araştırmak lazım.

Bozuk oyun :D yüksek FPS ama takılarak ilerliyorsun. Takılma öyle büyük takılma değil ama mikromu dersin akıcı değil mi dersin özellikle okul ve hogsmade problemli iyi bir sistemde bile yaşanıyor maalesef.

Ramle mi alakalı bilmiyorum ama gamepass versiyonu açılana kadar 40 takla attırıyor sisteme benim bilgisayarda. 16 ram, 7500f işlemci ve pulse rx 9070 var. Kaldıramayacak bir sistem değil yani.
Bozuk oyun :D yüksek FPS ama takılarak ilerliyorsun. Takılma öyle büyük takılma değil ama mikromu dersin akıcı değil mi dersin özellikle okul ve hogsmade problemli iyi bir sistemde bile yaşanıyor maalesef.

Oyunun zaten optimizasyonu çok kötü özellikle 16 GB RAM'lerde çok büyük FPS droplara sebebiyet veriyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bu ilk çıktığındaydı ve üstünden epey zaman geçti, şu an ne durumda olduğunu bilmiyorum ondan düzeldiyse bakılabilir dedim. Akıcılık konusunda oyun pek akıcı hissettirmiyor evet.

Oyunun zaten optimizasyonu çok kötü özellikle 16 GB RAM'lerde çok büyük FPS droplara sebebiyet veriyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bu ilk çıktığındaydı ve üstünden epey zaman geçti, şu an ne durumda olduğunu bilmiyorum ondan düzeldiyse bakılabilir dedim. Akıcılık konusunda oyun pek akıcı hissettirmiyor evet.

Oyun çalışırsa fps sorunu yaşatmıyor. Ama ya yükleme ekranında takılıyor 20 dakika ya da oyuna girdiğinde kontrolleri algılamıyor tuhaf hareketleri var. Xboxta bitirmiştim , pcde gezeyim uçarım falan dedim ama yok deli etti. İyi ki satın almamışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı