2060 vs RX 5700 XT

Ch3arX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İki tane link bırakıyorum, hangisi alınmalıdır?
2060: 4177TL.
RX 5700 XT: 4553.

Arkadaşım sordu, sizce hangisi alınmalı? Son zamanlarda NVIDIA'nın çıkardığı DLSS 2.0 ve RTX gibi mevzular NVIDIA'nın sağladığı yazılımlar vs diye düşünerek ben NVIDIA dedim. Sizin fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane link bırakıyorum, hangisi alınmalıdır?
2060: 4177TL.
RX 5700 XT: 4553.

Arkadaşım sordu, sizce hangisi alınmalı? Son zamanlarda NVIDIA'nın çıkardığı DLSS 2.0 ve RTX gibi mevzular NVIDIA'nın sağladığı yazılımlar vs diye düşünerek ben NVIDIA dedim. Sizin fikriniz nedir?
Arada çıkar yine “2060 daha iyi moruk sen bilmiyon, RT” diyenler. Ben cevabın açık olduğunu düşünüyorum. Ama o bütçeye çıktıysan 3060 Ti araştır. Çıkamıyorsan bayağı belli zaten alman gereken. Hiç değilse ben öyle hissediyorum.

Tercihinize bağlı olarak değişir.

Arkadaşınız sadece FPS istiyorsa RX 5700 XT alması daha mantıklı olur fakat bunu yaparsak çıkacak yeni nesil oyunlardaki DLSS desteğini yoksaymış olursunuz. Arkadaşınız yeni nesil oyun oynayacaksa DLSS'den dolayı RTX 2060'da önerebilirim. Ayrıca driverlar olarak sorun çekmek istemiyorsanız çok donanım bilginiz yoksa AMD kullanırken zorlanabilirsiniz. Ben size yine de biraz daha bütçeyi artırıp 3060 Ti almanızı öneririm. 30 serisi çıktıktan sonra 20 serisininde 5000 serisininde bir anlamı kalmadı zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı