RX 5700 XT vs RTX2060 Super

emreaslan1

Hectopat
Daha fazla  
i310100F işlemci var hangi kartı almalıyım?
i3 10.nesil ile hangisi daha yüksek performans verir?
Birkaç ay sonra da i5 10400F'e geçeceğim. Anakart 10.nesil üstünü desteklemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Test yaptırıp temiz olduğunu görürsen RX 5700 XT almalısın(ikisinin arasından). RTX 2070 ve RTX 2070S arası bir kart.

2024 yılı biterken bu kartlardan herhangi birisine plan yapmak çoğu kişi için mantıklı değil. Komple değiştiremiyorsan bir şey diyemeyiz tabi. En azından 5 yıldır bizzat kullandığım RX 5700 XT karşıma çıkan her oyunu yeterince akıcı oynatmayı başardı.

5700 XT'yi 4 k altına bile bulabilirsin ama 2060 Super daha pahalıdır ucuz olan hangisi ise onu al.

Mesele i7 i5 değilki nesil hocam bunu anlamanzı gerekir. O soketin i 7'si hele gerekszi para israfı ve ölü yatırım olur.
Anakart değiştirmeyle alakalı bir şey dememiş. Ekran kartı tavsiyesi istemiş. Zaten herkes bu soket muhabbetine AMD diye tutturuyor, genelde kimse doğru düzgün cevaplar vermiyor.

Ben de konu sapmasın diye i7-10. nesil önerdim. Para israfını, ölü yatırımını konu sahibi düşünsün. :) Ucuza 2. el işlemci bulup alırsa neden olmasın?

i5-6500 den i7-7700K ya geçmek istediğimde linç yemiştim. 2. el fiyatı sarı sitede 4 binden aşağı değildi. 2 bine buldum aldım, taktım kullanıyorum. Denk gelirse neden olmasın?

RX 5700XT temiz sorunsuz bulabilirsen kaçırma aralarında en performanslı ekran kartıdır. RX 6600 veya 2060 Super değil. RTX 2070 veya 2070 Super ile kapışıyor ve fiyat avantajı var fakat sorun yaşama ihtimalin olabilir. RX 5700XT hastası biri olarak ekran kartında neredeyse yapılmadık test edilmedik şey bırakmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı