2060 vs RX 5700 XT

Ha? CP benchmark’ı var mı? Nereden gördün geçtiğini gerçekse merak ediyorum. Ki tek oyun bu mu? 2060 ile 5700 karşılaştırması cidden saçma.

Ha? CP Benchmark’ı var mı? Bereden gördün geçtiğini gerçekse merak ediyorum. Ki tek oyun bu mu? 2060 ile 5700 karşılaştırması cidden saçma.

Kanka Benchmark'larda 2060'ın DLSS'li versiyonuyla test etmıyorlar NVIDIA destekli oyunlarda Control Metro Exodus Cyberpunk işte RTX'li olan oyunlarda RTX ile beraber DLSS'de geliyor DLSS görüntü kaybı gerçekliştirmeden senin FPS'ini 2 katına yakın arttırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
Yo ben kabullenmiyor değilim NVIDIA'cı da değilim ama yazılım olarak NVIDIA'nın önde olduğu çok belli.
Hocam bende Nvidia kullanıcısıyım. Ancak yazılım sorunu falan kalmadı artık. Amd işlemcide liderliği almıştı zaten. Ekran kartında da neredeyse aldı gibi. Bir sonraki ekran kartı serisinde muhtemelen Nvidia'nın canına okuyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…