2060 vs RX 5700 XT

5700XT ile 2060 arasında deli dehşet bir performans farkı var. 5700XT, 2070S ile rakip iken; 2060, 5600XT ile rakip. Karşılaştırmak bile hata.

5700.
Arada çıkar yine “2060 daha iyi moruk sen bilmiyon, rt” diyenler. Ben cevabın açık olduğunu düşünüyorum. Ama o bütçeye çıktıysan 3060 Ti araştır. Çıkamıyorsan bayağı belli zaten alman gereken. Hiç değilse ben öyle hissediyorum.

Kankam mesela yeni çıkacak olan Cyberpunk 2077'de DLSS ile 2060 RX 5700 XT'yi geçiyor üzerine fark atıyorarada zaten 500 TL fark var ama bence 2060ALINIr daha iyi değil ama büyük oyunlar ve yeni çıkacak olan büyüyk oyunlar çoğunda NVIDIA destekli olduğu gözüküyor ki NVIDIA destekli oyunlarda DLSS ile daha fazla performans alabiliyor benim demek istediğim mesela CS:GO'daki FPS farkından bahsetmiyorum zaten CS:GO gibi oyunları ikisi de kaldırıyor ama yazılım ve destek farkı ile bence NVIDIA daha önde o yüzden 2060 alınır iyi demiyorum ama 2060 alınır.

Ha? CP Benchmark’ı var mı? Bereden gördün geçtiğini gerçekse merak ediyorum. Ki tek oyun bu mu? 2060 ile 5700 karşılaştırması cidden saçma.

Kanka Benchmark'larda 2060'ın DLSS'li versiyonuyla test etmıyorlar NVIDIA destekli oyunlarda Control Metro Exodus Cyberpunk işte RTX'li olan oyunlarda RTX ile beraber DLSS'de geliyor DLSS görüntü kaybı gerçekliştirmeden senin FPS'ini 2 katına yakın arttırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
Yo ben kabullenmiyor değilim NVIDIA'cı da değilim ama yazılım olarak NVIDIA'nın önde olduğu çok belli.
Hocam bende Nvidia kullanıcısıyım. Ancak yazılım sorunu falan kalmadı artık. Amd işlemcide liderliği almıştı zaten. Ekran kartında da neredeyse aldı gibi. Bir sonraki ekran kartı serisinde muhtemelen Nvidia'nın canına okuyacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı