Rolfy
Megapat
Vatan'da EVGA satılıyor diye biliyorum. EVGA RTX 2060 SUPER XC GAMING modeli MSI'dan 100 TL daha ucuz. Sizin yerinizde olsam EVGA tercih ederim.

Sebebini de yazar mısınız peki ?Vatan'da EVGA satılıyor diye biliyorum. EVGA RTX 2060 SUPER XC GAMING modeli MSI'dan 100 TL daha ucuz. Sizin yerinizde olsam EVGA tercih ederim.
EVGA NVIDIA'nın 1 numaralı iş ortağıdır. Kullanıcılara ütopik garanti süreleri vermesiyle tanınır. NVIDIA tarafında bana göre en kaliteli ekran kartlarını EVGA üretir. O yüzden biraz da tuzludur. Türkiye pazarında bir vakittir yoktular. 16xx ve 20xx serisi kartlar ile geri döndüler. Vatan'dan 3350 liraya EVGA RTX 2060 SUPER kaçırılmamalı diye düşünüyorum niyeti olanlara.Sebebini de yazar mısınız peki ?
Hiç bir şey alamayacağım zaten muhtemelen. 3 saattir ara vermeden sayfa yenileyip sepettekileri almaya çalışıyorum ama alamıyorum.
Evga'nın 2 adet 2060 Super modeli bulunuyor. Biri 3 Bin TL biri 3.300 TL aralarındaki fark nedir bilginiz var mı?EVGA NVIDIA'nın 1 numaralı iş ortağıdır. Kullanıcılara ütopik garanti süreleri vermesiyle tanınır. NVIDIA tarafında bana göre en kaliteli ekran kartlarını EVGA üretir. O yüzden biraz da tuzludur. Türkiye pazarında bir vakittir yoktular. 16xx ve 20xx serisi kartlar ile geri döndüler. Vatan'dan 3350 liraya EVGA RTX 2060 SUPER kaçırılmamalı diye düşünüyorum niyeti olanlara.
XC GAMING modeli SC BLACK'ten daha hızlı, fabrika çıkışlı overclocklu. Üstünde ayrıca led şerit ve USB Type-C girişi mevcut. Kartın SC modeline göre görüntü girişleri de daha zengin 3 Displayport, 1 HDMI girişi mevcutken SC modelinde 2 Displayport, 1 HDMI ve 1 adette DVI-D mevcut. Aradaki fiyat farkına mâl olan unsurlar kısacası bunlar.Evga'nın 2 adet 2060 Super modeli bulunuyor. Biri 3 Bin TL biri 3.300 TL aralarındaki fark nedir bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim kesinlikle aradaki farka değer bir durum. Bilgili olduğunuzu gördüğüm için soruyorum. 5700 XT almak gözümü korkutuyor. Daha sağlam olan Nvidia 2060 Super almaya karar kıldım. Bütçem 3500 bana EVGA modelini mi önerirsiniz ?XC GAMING modeli SC BLACK'ten daha hızlı, fabrika çıkışlı overclocklu. Üstünde ayrıca led şerit ve USB Type-C girişi mevcut. Kartın SC modeline göre görüntü girişleri de daha zengin 3 Displayport, 1 HDMI girişi mevcutken SC modelinde 2 Displayport, 1 HDMI ve 1 adette DVI-D mevcut. Aradaki fiyat farkına mâl olan unsurlar kısacası bunlar.
Ben AMD hiç kullanmadım ama internette gördüğümüz yorumlar AMD'nin CPU tarafını gerçekten başardığını gösterirken, GPU tarafında işlerin öyle olmadığını gösteriyor. Adrenalin 2020 sürücülerinin gelmesi forumda birçok kişinin tekrar sorunlarla karşılasmasına yol açtı. Alacağınız 10-15 FPS için NVIDIA konforundan vazgeçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer RTX 2060 SUPER alacaksanız bu model kesinlikle EVGA olmalı, bütçe yeterliyse tabii ki XC GAMING modeli alınmalı. Pişman olmayacaksınız emin olun.Çok teşekkür ederim kesinlikle aradaki farka değer bir durum. Bilgili olduğunuzu gördüğüm için soruyorum. 5700 XT almak gözümü korkutuyor. Daha sağlam olan Nvidia 2060 Super almaya karar kıldım. Bütçem 3500 bana EVGA modelini mi önerirsiniz ?
Bütçem yetiyor. Yeni sistem topladım. Sistemim şu şekildi : RX 590 Nitro + - AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - 2x8 GB Corsair Dual Ram - 1 TB HD - Corsair 480 GB Force M.2 SSD - Colormaster MB511Ben AMD hiç kullanmadım ama internette gördüğümüz yorumlar AMD'nin CPU tarafını gerçekten başardığını gösterirken, GPU tarafında işlerin öyle olmadığını gösteriyor. Adrenalin 2020 sürücülerinin gelmesi forumda birçok kişinin tekrar sorunlarla karşılasmasına yol açtı. Alacağınız 10-15 FPS için NVIDIA konforundan vazgeçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer RTX 2060 SUPER alacaksanız bu model kesinlikle EVGA olmalı, bütçe yeterliyse tabii ki XC GAMING modeli alınmalı. Pişman olmayacaksınız emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.