2060S Warzone kasma hissiyatı

UmutPerk

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım Galax RTX 2060S 8 GB, işlemcim Ryzen 5 3600X, 16 GB 3200 MHz RAM ve MSI B350M Gaming Pro anakartım var. Bu sistemde çoğu ayar düşükte iken (sadece texture ve particle quality High'da, hatta Texture'ı normale çektiğim oluyor) 80-90 FPS alıyorum ve kasıyormuş gibi bir hissiyat veriyor bana. Monitörüm 144Hz. Üstüne üstlük ekran kartı minimum 75 derece oluyor ve bunun olmaması gerekiyor gibi geldi bana. Sorun nedir tam olarak?

Warzone işlemci ve özellikle ekran kartını yoran bir oyun. Nasıl oluyor bilmiyorum ama MSI Afterburner ile izliyorum, başka oyunda ekran kartı kullanımı %80-90 olunca kart 70 derece iken Warzone'da ekran kartı kullanımı %70-80 arası iken kart sıcaklığı 75-79 derecelerde oluyor. Programın yüzdelere yansıtamadığı ama kartın yoğun kullandığı bir yerini kullanıyo gibi Warzone.

Sisteme gore aldiginiz FPS cok dusuk. Ben RX 5700 XT ve R5 3600X ile en yuksekte +100 FPS aliyorum. Bir ayarlari en yuksege getirmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…