2070 boşta %100 kullanılıyor

ismaiilkara

Femtopat
Daha fazla  
2070 Super ekran kartı kullanıyorum. Görev yöneticisinde 3D kısmı %100 kullanımda boştayken ve sıcaklığı da 57 derecede. Malwarebytes ile taradım hiçbir virüs bulmadı. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yüklenen sürücü ile alakalı aynı durum kendi kullandığım RTX 3060'da da var 517.48 driver a geçince sorun çözüldü 522 ve son gelen 526 driverda bu sorun oluyor. DDU ile silip yüklemeni tavsiye ederim.

Desktop Window Manager (dwm.exe) service may report higher GPU usage on some RTX 30- series configurations [3830387]
  • Workaround: disable Hardware-accelerated GPU Scheduling from the Windows Settings
Nvidia driver'ı kaynaklı bir sorun, Windows ayarlarından GPU Donanım Hızlandırmayı kapatman lazım ya da 517.48 driver sürümüne geçmen lazım.

Son yüklenen sürücü ile alakalı aynı durum kendi kullandığım RTX 3060'da da var 517.48 driver a geçince sorun çözüldü 522 ve son gelen 526 driverda bu sorun oluyor.
Ben sorunu çözdüm. Windows 11'de bu sorunu yaşıyordum. Sizlere de tarif edeyim. Ana ekranda sağ tık yapıp Görüntü Ayarları-Grafik-Varsayılan Grafik Ayarlarını Değiştir-Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlamasımnı kapatın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı