Farklı bir sürücü indirilirse FPS artar mı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, laptopumu sıfırladıktan sonra genel olarak en çok oynadığım oyun MTA. Kasma donma oluyor biraz, drop giriyor çok. Bir tane driver buldum 7-10. nesil işlemciler için bunu indirsem olur mu? FPS artar mı? Herhangi bir sorun olur mu peki? Laptop özellikleri: i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Intel UHD grapchis 128 MB.

Araştırmalarıma göre Intel UHD 620 de oluyor, Intel® 7th-10th Gen Processor Graphics - Windows* burada benim işlemcinin ismi var. Alta doğru kaydırdığımızda, Intel® Core™ i5-10210U Processor (6M Cache, up to 4.20 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel burada ise en son dediğim güncelleme var. Ama bende Intel driver en son 6-10 nesil işlemciyi güncel görüp onu indirdi, Windows 11 Home 23H2 kullanıyorum.

@SerdarT35 @YüzbaşıJohnPrice @FehmiDogru.js hocam biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bilgisayarınıza bilgisayarın uyumlu olmadığı sürücü indirmediğiniz sürece sorun olmaz. Sürücü kurarak FPS'in yükseleceğini çok sanmam. Belki sürücü ayarlarından birkaç FPS ayarı yapılabilir. Bilgisayarınıza uyumlu olan sürücüleri indirip test edin. Test etmeden muhtemelen "FPS artar mı?" Sorusuna yanıt bulamazsınız.

Bilgisayarınıza bilgisayarın uyumlu olmadığı sürücü indirmediğiniz sürece sorun olmaz. Sürücü kurarak FPS'in yükseleceğini çok sanmam. Belki sürücü ayarlarından birkaç FPS ayarı yapılabilir. Bilgisayarınıza uyumlu olan sürücüleri indirip test edin. Test etmeden muhtemelen "FPS artar mı?" sorusuna yanıt bulamazsınız.

Çok hafif drop sorunu gitti ama hala aynı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı