2070 sisteme yükseltme önerisi

Hocam burda ben işlemcinin gücüne takılmıyorum zira takılsam da birşey değişmeyecek, benim burda takıldığım nokta soket ömrü kalkıp da ölü bir sokete yatırım yapmak mantıklı bir seçim değil, ayrıca 2027 am5 için üretilen anakartların sonu örnek olarak 2024 de çıktı 5700x3d ama am4 2022 de destek almayı bıraktı onu söylemek istiyorum. Am5 en azından 6-7 daha aktif güncel kalmaya devam edicek.

Parasını am5 ayırmasına gerek yok demişsiniz o da mantıksız konu sahibinin de belirttiği gibi bu bütçe işlemci - anakart için ekran kartı için planını bilmiyoruz.

Zaten çıkıp da am5 bir işlemciyi am4 anakarta önermenizden anladım bu konuda çok bir fikrinizin olmadığını.

İşlemciden pahalı anakart konusundan da artık kaçıncı sefer yazıyorum bilmiyorum bu soket 6-7 yıl daha aktif güncel kalıcak bir soket isterse anakarta gider sonrasında 9700x takar isterse 9700x3d takar iseterse 9800x3d takar. Kaldı ki anakart üst seviye işlemcileri kaldıraca bilecek bir anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…