2070 SUPER sistem toplama

Hocam arada gidip geliyor nasıl oluyor anlamadım bir tık yanlış bilgilendirme fakat evet iyidir ama ATX olmasına gerek yok. :)

Yani ısılarını birbirlerine yayıyorlar şu an idarelik bir mATX anakart kulanıyorum ekran kartı işlemci arasında mesafe çok az kurduğunuz sistem üst düzey olduğu için ısınmasını istemezsiniz.

Ya dostum korumalarına vs. bak markaya göre yorum yapan ezber insanlarsınız.

Evet, markaya göre yorum yapıyorum ama ezberci değilim. Rampage adını tek ürün ile temizleyemez, ekipmanları bile kalitesiz iken, adama en önemli bileşenlerden olan kasa ve güç kaynağını öneriyorsunuz.

Yani ısılarını birbirlerine yayıyorlar şu an idarelik bir mATX anakart kulanıyorum ekran kartı işlemci arasında mesafe çok az kurduğunuz sistem üst düzey olduğu için ısınmasını istemezsiniz.
Merak etmeyin ısı geçişi 10 derece falan olmaz maksimum 2 derece olur o da zaten kaale alınmaz ekran kartı kendini gayet güzel soğutur 70 dereceyi geçmez bile.

Merak etmeyin ısı geçişi 10 derece falan olmaz maksimum 2 derece olur o da zaten kaale alınmaz ekran kartı kendini gayet güzel soğutur 70 dereceyi geçmez bile.

2 Derece bir şey değil hocam elimi arasında tutamıyorum ekran kartıda işlemcide 60 dereceyi geçmiyor ama yine de fazla ısıyı ve sesi sevmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı