2070 Super vs 2080 Super

CortezCortez

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 104 dereceleri gören ASUS ROG STRIX RX 5700 XT kartımı iadeye yollamam sonrası bugün yarın yeni kart siparişi vereceğim. 2080 Super Ventus modeline kafam yatıyor ancak MSI 2070 Super Gaming X serisi ile arasında ki 1000 TL'lik farka değer mi? (Performans açısından) Kasanın içi de daraldı Ventus istememde ki ana sebep uzunluğunun kısa ve küçük bir kart olması. Bununla beraber malzeme kalitesi vs kötü diye okudum. Isınma konusunda Ventus beni pişman eder mi? Bir de diğer seçenekler var. Yardımcı olursanız sevinirim.

E09B7129-EA0B-4E32-8C0B-63B30DBF45AC.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
monitörünüz freesync yani amd ekran kartı alırsanız ekranınızla tam uyumlu çalışır, nvdia ekran kartı alırsanız yırtılmalar olabilir
size kendimin de düşündüğü bir ekran kartını önermek isterim tabii ki araştırın almadan önce
rx 5700xt gaming x bu ekran kartında çok iyi bir soğutma teknolojisi var zaten technopatın da videosunu çektiği bir kart henüz sorun yaşayana denk gelmedim internetten araştırın mutlaka

monitörünüz freesync yani amd ekran kartı alırsanız ekranınızla tam uyumlu çalışır, nvdia ekran kartı alırsanız yırtılmalar olabilir
size kendimin de düşündüğü bir ekran kartını önermek isterim tabii ki araştırın almadan önce
rx 5700xt gaming x bu ekran kartında çok iyi bir soğutma teknolojisi var zaten technopatın da videosunu çektiği bir kart henüz sorun yaşayana denk gelmedim internetten araştırın mutlaka
Asus rog strix den sonra amd den biraz uzaklaştım hocam. Sapphire nitro+ düşünüyordum onda da bazı ısınma şikayeyleri okuyunca hepten nvidia döndüm. Ama bu dediğinizi incelememiştim. Bir bakayım teşekkür ederim.
Bu arada yırtılmalar çok bariz şekilde rahatsız eder mi?

2080S Ventus mantıklı seçim. Ventusu kullanan birinden testleri rica etmiştim bu forumda. Önyargıları bu testler ile kırdım ama ses getirmedi. Konu sahibi ben değilim zaten. Araştırırsanız forum içinde, bulabilirsiniz. Gayet de kaliteli bir üründür. Normal şartlarda diğerlerini öneririm ama imkanlar dahilinde bu daha mantıklı. MSI Geforce Gaming X de olabilir. Bu ikisini öneriyorum öyle diyeyim.
İçindeki Sync teknolojisine bağlı değil yırtılma olayları. HZ-FPS farklarından yırtılmalar oluşur. Öte yandan zaten AdaptiveSync diye bir teknoloji var. Takılması gereken en son noktaya takılmışsınız.

Asus rog strix den sonra amd den biraz uzaklaştım hocam. Sapphire nitro+ düşünüyordum onda da bazı ısınma şikayeyleri okuyunca hepten nvidia döndüm. Ama bu dediğinizi incelememiştim. Bir bakayım teşekkür ederim.
Bu arada yırtılmalar çok bariz şekilde rahatsız eder mi?
hocam monitörde comparatible(gsync özelliği gibi ama tam değil) özelliği olabilir bilmiyorum yırtılmalar gözle görülür olmayabilir fakat bazı oyunlarda çok belli olabiliyor
bence dediğim ekran kartını inceleyin

Hocam monitörde comparatible(G-SYNC özelliği gibi ama tam değil) özelliği olabilir. Yırtılmalar gözle görülür olmayabilir fakat bazı oyunlarda çok belli olabiliyor.
Bence dediğim ekran kartını inceleyin.
FreeSync monitör ile NVIDIA ekran kartı kullanılır. Yanlış bilgi verme, ayriyeten adami zaten AMD ekran kartı sıkıntılı olduğu için iade edip, yerine bunlardan birini almak istediğini söyleniyor. Aorus, Gaming modellerinden birini al. Ventus hiç güvenmediğim bir seri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı