2070S iade edilip 3060 Ti geçilmeli mi?

5600 XT'de sürücü problemleri yaşadım artık takılmaya katlanamıyorum. Ben de hazır 2070S Trio biraz düşmüşken promosyonlar ile 5600 TL gibi bir fiyata aldım. O zamanlarda bu fiyat bandında daha henüz 3060 Ti Trio ülkeye gelmediği için 2 fanlı modeller bulunuyordu. Keşke alsaydım diyorum şu an ama elimdeki karttan da memnunum X serisi olduğu için overclock edilmiş neredeyse 2080'e dokunuyor ve şu an çok akıcı ve stabil bir performans var.

Aynı marka model 2070S'i kullanıyorum, bi ara çok yeltendim ama vazgeçtim, yeni nesil Nvidia'lar çıktığında bir değişiklik yapabilirim belki. Kartını iade etme, çok güzel bir model, ısınma derdi falan da yok.

Son düzenleme:
Darboğaz yapsın sorun değil. Daha kötü kart almak nedir? Vatanda 5K'ya var.

Darboğaz yapsın sorun değil. Daha kötü kart almak nedir? Vatan'da 5K'ya var.

Gruba paylaşamadım. Linç tayfa gelir diye hem de forumun hepsi gelir diye düşünüyordum. 3060 Ti nispeten daha kötü bir modele geçtiğimin farkındayım fakat bunun da beni götüreceğini düşünüyorum.

Darboğaz yapsın sorun değil. Daha kötü kart almak nedir? Vatanda 5K'ya var.
Rtx 3060Ti mı 5bin Vatan'da ?
@ardags35 Bu arada niye daha fazla verip daha kötü bir kart alıyorsun ki, eğer 15 günü geçmediyse iade et ve 3060Ti al. Fiyatlar pahalı geldiyse stok beklersin diğer parçalarını yükseltirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…