2070S iade edilip 3060 Ti geçilmeli mi?

5600 XT'de sürücü problemleri yaşadım artık takılmaya katlanamıyorum. Ben de hazır 2070S Trio biraz düşmüşken promosyonlar ile 5600 TL gibi bir fiyata aldım. O zamanlarda bu fiyat bandında daha henüz 3060 Ti Trio ülkeye gelmediği için 2 fanlı modeller bulunuyordu. Keşke alsaydım diyorum şu an ama elimdeki karttan da memnunum X serisi olduğu için overclock edilmiş neredeyse 2080'e dokunuyor ve şu an çok akıcı ve stabil bir performans var.

Aynı marka model 2070S'i kullanıyorum, bi ara çok yeltendim ama vazgeçtim, yeni nesil Nvidia'lar çıktığında bir değişiklik yapabilirim belki. Kartını iade etme, çok güzel bir model, ısınma derdi falan da yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde Ryzen 5 3600 ve 1080P monitör var. Stok soğutucu ile kullanıyorum. Ryzen 5 3600 3060 Ti darboğaz meselesi olduğu için almamıştım. Onun yerine 2070 Super serisinin en kaslı modeli olan 2070 Super Gaming X Trio modelini almıştım. Gruplara bakınca değiştirsem mi diye bir soru geldi. Ben şahsen elimdekinden memnunum fakat 10-15 FPS için 3060 Ti geçilmesi mantıklı mı?
Darboğaz yapsın sorun değil. Daha kötü kart almak nedir? 🤭 Vatanda 5K'ya var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı