2070S vs 5700XT

Boss bilişimden almayın.
Biraz çorbaya dönecek sanırım ama Nitro+ tercihi daha mantıklı olacaktır bence.
Bir de XFX Thicc III modeline de bakabilirsiniz.

Boss bilişim gibi yerden alırsanız garantisi olmaz.

O zaman sinerji üzerinden Nitro+ modeline yönelmek en iyisi.

Evet haklısınız normalde 300TL benim içinde fazla fakat ilk AMD ekran kartım olacak ve bu seferlikte olsa almışken herkesin bildiği güvendiği sorun çıkarmayacak bir kart almak istiyorum bu sebepten 300TL vereceğim artık.

Boss bilişimden almayın.
Biraz çorbaya dönecek sanırım ama Nitro+ tercihi daha mantıklı olacaktır bence.
Bir de XFX thicc III modeline de bakabilirsiniz.

Teşekkürler. XFX modeli için bir kaç inceleme videosu izlemiştim pek hoşuma gitmedi. Sinerji üzerinden alacağım artık 1 hafta içinde siparişi vermiş olurum umarım fiyatlar yine yükselmez. 15 gün önce sipariş verecektim 3000 liraya RX 5700 vardı birçok 500 TL fiyat artışı olmuş maalesef.

Ver dostum ver. 300 TL çok dedik diye duymadığımız kalmadı gece gece. Umarım pişman etmez.

Ver dostum ver. 300 TL çok dedik diye duymadığımız kalmadı gece gece. Umarım pişman etmez.

Hocam lütfen yanlış anlamayın amacım kesinlikle sizi kırmak değildi. Hatta belirtmek istediğim şey benim de sizin gibi 300 TL fiyat farkını çok görmem.

İki arkadaş birbirinizi boşuna kırdınız ama olan oldu artık ikinize de yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim ayrıca değerli vaktinizi ayırıp yardımcı oldunuz.

Tekrardan teşekkürler ve iyi geceler dilerim.
Saygılar.

Bu biraz kişisel tercih diye düşünüyorum. Bütçeye de bakıyor tabii. Ben RTX 2070 Super alır geçerim açıkçası.

Bu biraz kişisel tercih diye düşünüyorum. Bütçeye de bakıyor tabii. Ben RTX 2070 Super alır geçerim açıkçası.

Maliyet meselesi dostum aradaki FPS farkı maliyet farkını karşılamıyor diye düşünüyorum.

Aslında bende 5700 XT Nitro+ S.E kullanıyorum. 20.4.1'e geçirdim. CS:GO açılmıyor. Sürekli format format. Bıktırdı artık. Kesinlikle bundan sonra NVDIA tercih edeceğim. Ama dersen ki diğer oyunlar nasıl? Valla Arma falan felan gram umrunda değil kartın. Max gördüğüm değer 2080 MHz. Ama CS:GO oynatmıyor işte

Format atmana gerek yok DDU programını araştırmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…