2070S vs 5700XT

Sosyal'de küçük bir aramayla Recep Baltaş'ın Sapphire markasını önermediğini görürdün. Ha o da bilgisizse bilemeyeceğim. En sorunsuz diyorsun da Sapphire markasının geçmişi çok parlak değil hatırlatırım. Hala da diyorum: ASRock markası Sapphire'den daha çok güven veriyor bana. MSI da öyle Asus da. Verilen para az değil katılıyorum. 300 TL fazla vermek? En güçlü diyorsun da grafik işlemciyi üreten AMD. Sapphire'in yaptığı "OC" işlemi Afterburner gibi bir programla bir çubuğu sağa kaydırmak kadar kolay. Başka hiçbir ayara dokunmana bile gerek yok.

Üslübunu düzeltmezsen sonraki mesajına cevap vermeyeceğim.
Adamın 2070S alacak parası varsa daha iyi soğutma ve daha düşük sıcaklık için Nitro+ modelini tercih etmesinde bir sıkıntı yok. Recep Baltaş Sapphire markasını kötüledi diye Sapphire alınmaz diye bir şey de yok. Karşılaştırmalarda Sapphire bariz bir şekilde üstün.

Adamın 2070S alacak parası varsa daha iyi soğutma ve daha düşük sıcaklık için Nitro+ modelini tercih etmesinde bir sıkıntı yok. Recep Baltaş Sapphire markasını kötüledi diye Sapphire alınmaz diye bir şey de yok. Karşılaştırmalarda Sapphire bariz bir şekilde üstün.

images (6).jpeg

Hocam şöyle arkadaşım var askerde şu an kendisi 15 gün sonra gelecek. APU sistem kullanıyor benim ekran kartıma talip oldu. 1800-2000 arası bir fiyata anlaşacağız. Ben sadece üstünü tamamlayıp yeni bir ekran kartı sahibi olacağım.
Arkadaşlar konu uzuyor ama şöyle bir kart daha buldum.

2070S Zotac mini:

.

150 lira daha verip 2070S almak daha mantıklıdır değil mi?
Normalde 5700 XT Nitro+ modelinde karar kılmıştım. Fakat şans eseri Amazon üzerinden bu kadar ucuz bir 2070S modeline denk geldim.

Ya da bu modeli mi tercih etmeliyim?

.
Zotac'ın kartını tercih etmeyin Nvidia alacaksanız bütçeyi biraz daha zorlayıp bu kartı alın ki ben olsam öyle yapardım.

Hocam maalesef piyasayı yakalayamıyor ki insan bir yakalaya bilsek Nitro+ modeli dün 3800 civarında ilken bugün 4050 olmuş gerçekten ne yapacağımı şaşırdım aradaki fiyat farkı FPS farkına değmez diye 5700 XT modeline yönelmiştim bugün tekrar bakıyorum Amazon’da 2070S Zotac mini 4000 lira böyleyken sanırım 2070S’e yönelmek daha mantıklı değil mi?

Bu arada karti sinerji yerine baska bir yerden indirim bekleyip alabilirsin. Sinerji, 15 günlük cayma hakkını kesinlikle kullandırtmıyor.

Hocam maalesef piyasayı yakalayamıyor ki insan bir yakalaya bilsek Nitro+ modeli dün 3800 civarında ilken bugün 4050 olmuş gerçekten ne yapacağımı şaşırdım aradaki fiyat farkı FPS farkına değmez diye 5700 XT modeline yönelmiştim bugün tekrar bakıyorum Amazon’da 2070S Zotac mini 4000 lira böyleyken sanırım 2070S’e yönelmek daha mantıklı değil mi?
Dolar çok dengesiz vallahi işiniz zor.

Hocam ne deseniz haklısınız 3500TL ile yola çıktım. Dedim bari ilk defa AMD alacağım 300 lira vereyim Nitro+ alayım. Bugün bakıyorum 2070S 4000TL Nitro+ 4050TL olmuş.😅,
Gerçekten piyasa çok dengesiz söylediğim gibi arkadaşım benim kartımı alacağı için benim cebimden çıkacak para 2000-2200 TL civarında olacak. Şimdi de kafamı kurcalayan mini modeller güvenilir mi özellikle Zotac? Dün geceden beri araştırıyorum fakat elle tutulur net bir sonuç alamadım bir türlü.

Zotac'ın kartını tercih etmeyin NVIDIA alacaksanız bütçeyi biraz daha zorlayıp bu kartı alın ki ben olsam öyle yapardım.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...n207swf3-8gc-p-HBV00000R8YA4?magaza=MTBİLİSİM

Ürün 4.900 lira bütçemi fazlası ile aşıyor Nitro+ modeli 5700 XT ve Zotac 2070S mini modelleri aynı fiyatta iken ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı