2070S vs 5700XT

Adamın 2070S alacak parası varsa daha iyi soğutma ve daha düşük sıcaklık için Nitro+ modelini tercih etmesinde bir sıkıntı yok. Recep Baltaş Sapphire markasını kötüledi diye Sapphire alınmaz diye bir şey de yok. Karşılaştırmalarda Sapphire bariz bir şekilde üstün.

Zotac'ın kartını tercih etmeyin Nvidia alacaksanız bütçeyi biraz daha zorlayıp bu kartı alın ki ben olsam öyle yapardım.

Hocam maalesef piyasayı yakalayamıyor ki insan bir yakalaya bilsek Nitro+ modeli dün 3800 civarında ilken bugün 4050 olmuş gerçekten ne yapacağımı şaşırdım aradaki fiyat farkı FPS farkına değmez diye 5700 XT modeline yönelmiştim bugün tekrar bakıyorum Amazon’da 2070S Zotac mini 4000 lira böyleyken sanırım 2070S’e yönelmek daha mantıklı değil mi?

Bu arada karti sinerji yerine baska bir yerden indirim bekleyip alabilirsin. Sinerji, 15 günlük cayma hakkını kesinlikle kullandırtmıyor.

Dolar çok dengesiz vallahi işiniz zor.

Hocam ne deseniz haklısınız 3500TL ile yola çıktım. Dedim bari ilk defa AMD alacağım 300 lira vereyim Nitro+ alayım. Bugün bakıyorum 2070S 4000TL Nitro+ 4050TL olmuş.,
Gerçekten piyasa çok dengesiz söylediğim gibi arkadaşım benim kartımı alacağı için benim cebimden çıkacak para 2000-2200 TL civarında olacak. Şimdi de kafamı kurcalayan mini modeller güvenilir mi özellikle Zotac? Dün geceden beri araştırıyorum fakat elle tutulur net bir sonuç alamadım bir türlü.

Zotac'ın kartını tercih etmeyin NVIDIA alacaksanız bütçeyi biraz daha zorlayıp bu kartı alın ki ben olsam öyle yapardım.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...n207swf3-8gc-p-HBV00000R8YA4?magaza=MTBİLİSİM

Ürün 4.900 lira bütçemi fazlası ile aşıyor Nitro+ modeli 5700 XT ve Zotac 2070S mini modelleri aynı fiyatta iken ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…