2080 Laptop için Monitör önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodan 4K olanlara olarak belirtilenlere bakın hocam.Hepsi 4K değil hatırlatayım.
Peki Hdmı yerine dsport teknoloji daha mı verimli? Bundan 6 yıl önce bir laptop a full HD, full HD ye Hdmı ile bağlayıp pes, fifa oynardım ve normalden bir tık ısınma olduğunu hissederdim. Acaba iki ekranda açıktı ondan mıydı? Yada bunu dsport teknoloji düzeltiyor mu? Kusura bakmayın sorarak öğreniyorum
DP'nin hz desteği çok daha fazla hocam .DP kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodan 4K olanlara olarak belirtilenlere bakın hocam.Hepsi 4K değil hatırlatayım.

DP'nin hz desteği çok daha fazla hocam .DP kullanabilirsiniz.

fifa ,pes ve hikayeli oyunlarda hem ekran büyüsün 27 inç olsun(bendeki laptopta 17.3)hemde 4k deneyimi yaşayım istiyorum aslında. dlss ilede fps oyunlarında tatmin edici fps alacağımı biliyorum.
son bir sorun şu full hd laptop monitöründe oyun ayarından scale yaparak 4k yapıyorumdum destekli oyunlarda.2k monitörü alırsam onda da 4 k scale yapmama izin verir mi?full hd için mi geçerli?

FIFA, pes ve hikayeli oyunlarda hem ekran büyüsün 27 inç olsun(bendeki laptopta 17.3)hem de 4K deneyimi yaşayım istiyorum aslında. DLSS ile de FPS oyunlarında tatmin edici FPS alacağımı biliyorum.
Son bir sorun şu Full HD laptop monitöründe oyun ayarından scale yaparak 4K yapıyorumdum destekli oyunlarda. 2K monitörü alırsam onda da 4 k scale yapmama izin verir mi? Full HD için mi geçerli?

Tam bir bilgim yok hocam. Yanlış yönlendirmeyeyim.

İnternetten laptopunuzu biraz araştırdım yaklaşık masaüstü RTX 2070 gibi performans veriyor.
4K'da DLSS açsanız bile 60 FPS'leri yakalayamazsınız çoğu hikayeli oyunda. O yüzden 2K 144Hz monitör alıp geçin derim.

İnternetten laptopunuzu biraz araştırdım yaklaşık masaüstü RTX 2070 gibi performans veriyor.
4K'da DLSS açsanız bile 60 FPS'leri yakalayamazsınız çoğu hikayeli oyunda. O yüzden 2K 144Hz monitör alıp geçin derim.
Çok teşekkürler arkadaşlar. En mantıklısı bu evet

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı