2080 Super ekran kararması

zumruduanka

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ASUS 2080 Super white Edition ekran kartımda 2-3 gündür problem yaşıyorum. Problemin ekran kartında olduğunu düşünüyorum.

Problem tam olarak masaüstünde bianda ekran kararıyor ardından ekran kartı fanları otomatik yükseltiyor fakat ekran kapansa da sesler devam ediyor. YouTube dinlediğim müziğin seslerini ve arkadaşlarımın Discord seslerini duyuyorum. Ben manuel kapatmadan düzelmiyor. Bugün bu problem 5 sefer oldu. Oyunun ortasında olmuştu. Bugün hiçbir şey yapmama rağmen 6 sefer masaüstünde ekran karardı.

Tüm windows/ekran kartı driver günceldir.
Format attım her şey temiz.
Problem devam ediyor sizce neden olabilir?

AMD'de PSU ya da görüntüyü aktaran kablo değişince herhangi bir parça arızalı değilse genelde düzeliyor sorun. Sizde de PSU sorun çıkarıyor olabilir. Overclock varsa iptal edin.

Gücü ayrı ayrı 2 kabloyu da kullanarak verin ekran kartına.

d7Eb8p.jpg

Son düzenleme:
Sistem özelliklerini yazar mısınız? Ya da bir arkadaşta süper güç vardı sistem özelliklerini görüyordu.
3600 ryzen
asus x570f anakart
16gb ram
2080s asus white edition ekran kartı
corsair psu 80 plus
AMD'de PSU ya da görüntüyü aktaran kablo değişince herhangi bir parça arızalı değilse genelde düzeliyor sorun. Sizde de PSU sorun çıkarıyor olabilir. Overclock varsa iptal edin.

Gücü ayrı ayrı 2 kabloyu da kullanarak verin ekran kartına.

Eki Görüntüle 672688

DDU indirip temiz ekran kartı kurulumu yaptım tekrar aynı 1 saat sonra ekran karardı fanlar yükseldi müzik sesler arkadan devam ediyor kapattım.
Şu an ne yapacağım bilmiyorum kafam durmuş durumda PSU’da yeni almıştım 4-5 aylık ekran kartıda öyle hepsi sıfır Vatan. Söylediğin kablo nereden alabilirim? Değişim kolay mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim yorumlara ihtiyacım var bu problemi nasıl çözebiliriz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı