Ben pek bilgili değilim bu konuda ama şöyle bir şey duymuştum doğru mudur ekran kartı ile mining yapmak AAA oyun oynamak ile eşdeğermiş doğru mudur acaba?
Değil, sen mining'i düzgün yaparsan AAA oyunun yarısı kadar yorulur kart. Acemice yaparsan, mesela TDP arttırıp daha fazla kazanmaya çalışanlar gibi, kartın ömründen yersin.
Değil, sen Mining'i düzgün yaparsan AAA oyunun yarısı kadar yorulur kart. Acemice yaparsan, mesela TDP arttırıp daha fazla kazanmaya çalışanlar gibi, kartın ömründen yersin.
1080 ve 1080Ti normalde düşük veriyordu. Sonra Ethenlargmentpill kullanarak zamanında arttırdık fakat driver güncellemesi ile düzeldi. İçim acıdı yemin ediyorum lütfen driver güncelle en kötü ethenlargment ile dene yazık
Stok ayarda 20 MH/s ile kazıyordu.
İnternetten araştırınca stok hızının bu olduğunu öğrendim. Mining ile aşırı içli dışlı değilim, 40 MH/s görmesi zor gibi geliyor bana, Youtube'da 1080 Tİ'a mining için ayar çeken biri 32 MH/s ile kazıyordu.
Stok ayarda 20 MH/s ile kazıyordu.
İnternetten araştırınca stok hızının bu olduğunu öğrendim. Mining ile aşırı içli dışlı değilim, 40 MH/s görmesi zor gibi geliyor bana, Youtube'da 1080 Tİ'a mining için ayar çeken biri 32 MH/s ile kazıyordu.
Sen kartı bul da girmesi kolay Kazandırmaması imkansız piyasa ne olursa olsun. Şu anda mükemmel kazandırıyor, piyasa çökse bile hiçbir zaman elektrikten zarar etmezsin- eğer işi biliyorsan.