2080 Super NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Cemakkaya

Centipat
PC'de EVGA 2080 Super takılı ve yeterli performans almadığımı düşünüyorum. NVIDIA ayarlarıyla alakalı olabileceğini düşündüm. NVIDIA ayarları ne şekilde olmalı bu kartın? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli performanstan kastınız nedir? Bir de işlemci ve monitör çözünürlüğün nedir? Ryzen 5 3600.

Yeterli performanstan kastınız nedir? Bir de işlemcinin modeli ve monitör çözünürlüğün nedir?

Ryzen 5 3600.
Monitör: ASUS TUF 27 inç 165 Hz 1080p.

Aldığınız performans ne?

Oyunlarda bazen yırtılma ve yavaşlamalar oluyor anlık şeyler HDMI bağlı bunun yerine Display Port taksam bir farkı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600.
Monitör: ASUS TUF 27 inç 165 Hz 1080p.

Oyunlarda bazen yırtılma ve yavaşlamalar oluyor anlık şeyler HDMI bağlı bunun yerine Display Port taksam bir farkı olabiliri mi?

Yırtılmanın sebebi aldığın FPS'nin monitörünün tazeleme hızından fazla olması. Bunun için G-Sync kullanabilirsin. Eğer monitörün FreeSync destekli ise DP kablosu alıp yapman gerek.

Ryzen 5 3600
Monitör:Asus tuf 27 inç 165 hz 1080p

Oyunlarda bazen yırtılma ve yavaşlamalar oluyor anlık şeyler hdmı bağlı bunun yerine displayport taksam bi farkı olabiliri mi?
144hz alıyorsunuzdur zaten HDMI ile, Display kablosu kullanmanız daha iyi olacaktır 165hz alabilmek için.
Hangi oyunlarda takılmalar oluyor? Monitörünüz tam olarak G sync destekliyor mu?

Unlost optimizasyon önerileri ile ilgili video atmıştı youtube da bulabilirsin faydali olacağını düşünüyorum

144hz alıyorsunuzdur zaten HDMI ile, Display kablosu kullanmanız daha iyi olacaktır 165hz alabilmek için.
Hangi oyunlarda takılmalar oluyor? Monitörünüz tam olarak G sync destekliyor mu?
gsyn-c ve vsyn destekli ekranım.GTA V özellikle oluyor yüksek kesimlere çıktığınızda oyunlarda belirgin bi yavaşlama oluyor.

2080 Super 1080p de zaten her oyunda %100 çalışmaz. Ayriyeten altın uçlu bir Display Port ile monitörünüzü bağlayın ve 165hz ayarlayıp Nvidia Denetim Masasından G-sync açın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı