3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Yok hocam ben sizinkini düz 11 sandım kendimde böyle etkileştirdim.

Gerek yok.
Hallettim hocam o seçeneği de seçtim. Gelişmiş diyerek temiz kurulumla önceki profilleri de temizledim. Herhalde artık kendi kendine update yapmaz. Tekrar denemeye gidiyorum, sonucu yazarım.

Hallettim hocam o seçeneği de seçtim. Gelişmiş diyerek temiz kurulumla önceki profilleri de temizledim. Herhalde artık kendi kendine update yapmaz. Tekrar denemeye gidiyorum, sonucu yazarım.
Evet yine değişen bir şey yok. Farklı bir şey denedim. Sabit bir duvara bakarken sağa sola hareket ettim. FPS 85 90 95 arası gezinirken %0.1 FPS 60'lardan 25 27'ye düşüyor. Nasıl çözeceğiz vallahi yıldım artık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-14 225601.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-14 225601.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hadi yaa gerçekten çok üzücü bir durum. Yeni konudan birşeyler bekleyeceğiz artık aklıma başka birşey gelmiyor

Evet yine değişen bir şey yok. Farklı bir şey denedim. Sabit bir duvara bakarken sağa sola hareket ettim. FPS 85 90 95 arası gezinirken %0.1 FPS 60'lardan 25 27'ye düşüyor. Nasıl çözeceğiz vallahi yıldım artık.
Rehber: Windows 10 Otomatik Driver Güncelleştirmelerini Kapatma bu konudakileri uyguladınız değil mi hocam.

Diyorum Ultradan dolayı mı High'a çekiyorum ayarları DLSS açıyorum. 150 FPS'lerw geliyor iyi hoş. Geliyorum bir yere tak 130 150 arasında duran FPS 90 100"lere düşüyor. %0.1 yine yerlerde.
Hocam mekan değiştikçe fpsin değişmesi normal oyun içinden görüntü atarmısınız?
Hatta 0.1 düşük olduğu yerde olsa daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı