2080 Ti için custom fan ayarı önerisi

meteket123

Decapat
MSI Afterburner üzerinden Custom fan ayarı yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum, görsel olarak önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Yani sana bir fikir oluşturması açısından yazacağım. RX470 kullanıyorum başlarda fan hiç kullanmadım sonradan deneye deneye ayarlamaya başladım PC bir ara bayağı kirlenmişti sonuç olarak PC ısınıyordu fanlarda haliyle aşırı gürültülü oluyordu eğer macun vs tam takırsa başlangıç olarak %30 sesi çok hissetmemen açısından %35, %45 %55 son olarak %70 iyi gider diye düşünüyorum tabii sesi rahatsız ediyor mu veya harici fanların yeterli mi soğutmaya ona göre sen karar vereceksin başlangıçta benim dediğim ayarı dene çok rahatsız ederse ses - %5 düşüre düşüre halledersin. Aynı şekilde soğutma yetmiyorsa +%5 şeklinde arttırırsın.

1623332562644.png

ASUS RX 460 kullanıyorum. 40 derece altında 45 hızda çalışıyor otomatik fan ve kullanıcı ayarlı fan kontrolu açık şöyle gidiyor sıralama;
40 derece altı 45.
47 derecede 48.
50 derecede 55.
60 derecede 65.
70 derecede 75.
Sende böyle sıralı giden bir fan ayarı yapabilirsin. İyi günler.
Not: Kartım fabrika çıkışlı overclocklu bende overclock yaptım. Bu fan ayarları yetiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı