Arkadaşlar 2080 Ti kabloları yok ama kart var takılabilir mi hiç kablo yok yanında ne yapabilirim?
Kablolardan kastınız 8 pin güç girişli kablo gibi bir şey mi? Onlar ise o kablolar olmadan görüntü elde edemezsiniz.
Kablolardan kastınız 8 pin güç girişli kablo gibi bir şey mi? Onlar ise o kablolar olmadan görüntü elde edemezsiniz.
Kartı takarsın da kablosuz nasıl çalışacak?
Abi sen ne diyorsun? NPC gibi kablo yok deyip durmuşsun. Ne kablosu? Görüntü kablosu mu? Güç kablosu mu? Dönüştürücü mü? Ne dediğini bilmiyorsun bile ya.
Güç kablosu, güç kaynağı ile gelen bir şey. Ekran kartına göre 4-6-8 pin olabiliyor. Görüntü aktarım kablosu ise monitörün ile gelir. Ekran kartı kutusundan video kartı, driver diski ve bolca köpük sünger çıkar.Dostum bilmiyorum ondan yardım istiyorum ekran kartının sadece kendisi var başka hiçbir kablo yok öyle düşün kablolar alınıp takılabilir mi onu soruyorum.
Güç kablosu, güç kaynağı ile gelen bir şey. Ekran kartına göre 4-6-8 pin olabiliyor. Görüntü aktarım kablosu ise monitörün ile gelir. Ekran kartı kutusundan video kartı, driver diski ve bolca köpük sünger çıkar.
Güç kablosu, güç kaynağı ile gelen bir şey. Ekran kartına göre 4-6-8 pin olabiliyor. Görüntü aktarım kablosu ise monitörün ile gelir. Ekran kartı kutusundan video kartı, driver diski ve bolca köpük sünger çıkar.
Güç kaynağından çıkar. Onu kafana takma.Ekran kartındaki 4 6 8 pin nereden çıkar satın alınabilir bir şey mi?
Dostum lütfen görünce yaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.