2080 Ti kabloları olmadan takılabilir mi?

• Konuyu başlatan ckctv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 268

ckctv

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2080 Ti kabloları yok ama kart var takılabilir mi hiç kablo yok yanında ne yapabilirim?

Kablolardan kastınız 8 pin güç girişli kablo gibi bir şey mi? Onlar ise o kablolar olmadan görüntü elde edemezsiniz.

Kablolardan kastınız 8 pin güç girişli kablo gibi bir şey mi? Onlar ise o kablolar olmadan görüntü elde edemezsiniz.

Yani sadece kart var hiç kablo yok yanında alınıp takılabilir bir şey mi?

Yani sadece kart var hiç kablo yok yanında alınıp takılabilir bir şey mi?

Kartı takarsın da kablosuz nasıl çalışacak?

İşte kablolar alınıp takılabilir mi? Sadece kartın kendisi var yanında hiç kablo yok.

Sana bundan lazım.

IMG_9069.jpg

Dostum bilmiyorum ondan yardım istiyorum ekran kartının sadece kendisi var başka hiçbir kablo yok öyle düşün kablolar alınıp takılabilir mi onu soruyorum.
Güç kablosu, güç kaynağı ile gelen bir şey. Ekran kartına göre 4-6-8 pin olabiliyor. Görüntü aktarım kablosu ise monitörün ile gelir. Ekran kartı kutusundan video kartı, driver diski ve bolca köpük sünger çıkar.

Güç kablosu, güç kaynağı ile gelen bir şey. Ekran kartına göre 4-6-8 pin olabiliyor. Görüntü aktarım kablosu ise monitörün ile gelir. Ekran kartı kutusundan video kartı, driver diski ve bolca köpük sünger çıkar.

Ekran kartındaki 4 6 8 pin nereden çıkar satın alınabilir bir şey mi?

Dostum lütfen görünce yaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı