1000 lira civarı ama ben siyah rainbow efektli fanları olan istiyorum
1000 lira civarı siyah rainbow fanlı bir kasa istiyorum
Sanırım aynı soruyu DA Forumda da sordunuz. Kasanın hava almamasının sebebi alt taraftaki fanların egzoz fan olarak konumlandırılması. Eğer alt taraftaki fanları ters montajlarsanız hava akışı fena olmuyor. Ama o bütçede çok daha iyi alternatifler var.
Bende o konuya cevap yazmıştı.Evet iki forumda da severek takılıyorum, merak ettim insanlar ne düşünüyor diye. 1000 TL civarı bir bütçem var benim için siyah olması temiz gözükmesi gerekiyor. Rainbow fan olmalı, tek sınırım bunlar.
Önü düz olmalı bu tarz şekilli şeyleri sevmiyorum
Alta üç tane arka tarafa bir tane takmayı düşünüyorumAltına fan takılırsa hava akışı mükemmel oluyor diğer türlü hava almaz ama altı mesh.
Önü düz olmalı bu tarz şekilli şeyleri sevmiyorum
Alta üç tane arka tarafa bir tane takmayı düşünüyorum
Alt tarafa 3 tane önde zaten 3 tane arka tarafa 1 tane taksam hava akımı naısl olueKi ben de o konuya cevap yazmıştı.
Fiyatı bayağı iyiymiş burada.O zaman bunu öneririm. Bu hava sirkulasyonu olarak TD500'den iyi.
![]()
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...www.teknobiyotik.com
Pek hoşuma gitmedi daha çok coraair icue 4000x gibi gözükenleri seviyorumO zaman bunu öneririm. Bu hava sirkulasyonu olarak TD500'den iyi.
![]()
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.