Gamepower WarCry kasaya 2080 Super takılabilir mi?

revajr

Centipat
Arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Ekran kartım 2080 Super olacak. Bana o ekran kartına o kasa konmaz gibi şeyler söylediler markadan dolayı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım aynı soruyu DA Forumda da sordunuz. Kasanın hava almamasının sebebi alt taraftaki fanların egzoz fan olarak konumlandırılması. Eğer alt taraftaki fanları ters montajlarsanız hava akışı fena olmuyor. Ama o bütçede çok daha iyi alternatifler var.

Evet iki forumda da severek takılıyorum, merak ettim insanlar ne düşünüyor diye. 1000 TL civarı bir bütçem var benim için siyah olması temiz gözükmesi gerekiyor. Rainbow fan olmalı, tek sınırım bunlar.

Evet iki forumda da severek takılıyorum, merak ettim insanlar ne düşünüyor diye. 1000 TL civarı bir bütçem var benim için siyah olması temiz gözükmesi gerekiyor. Rainbow fan olmalı, tek sınırım bunlar.
Bende o konuya cevap yazmıştı.

Önü düz olmalı bu tarz şekilli şeyleri sevmiyorum

Alta üç tane arka tarafa bir tane takmayı düşünüyorum

O zaman bunu öneririm. Bu hava sirkulasyonu olarak TD500'den iyi.

Fiyatı bayağı iyiymiş burada.

Pek hoşuma gitmedi daha çok coraair icue 4000x gibi gözükenleri seviyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı