2080 Ti sistem toplama

alyhisa

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2020
Mesajlar
2.021
Makaleler
2
Çözümler
8
Arkadaşlar merhaba, bu sene LGS senemdi ve fen lisesini kazandım biraz geç alınacak bilgisayarım fakat size danışayım dedim. İstediğiniz önerilerde bulunabilirsiniz ama PC konusunda olsa iyi olur anakart ekran kartı vs. ekipman önerilerinizi de bekliyorum. Benim kafamda var ama sizde önerin. Yani bir bütçem yok fazla uçmadan mesela bir 2080 Ti değil de ekipman olarak 350-400TL olabilir. Örnek veriyorum 2060 Ti olabilir ben anlamıyorum bu işlerden mesela şöyle counter da 350-400 FPS veya yakın verebilecek bir PC toplar mısınız bana bende alınca gelip size sonucu paylaşayım istediğim ekipmanlar bu arada monitör falan her şey.

İstediklerim şunlardı benim ekipman:




Uzun yazacağım biraz mesela aklınızda daha iyi ekipmanlar varsa veya daha ucuz onları da söyleyebilirsiniz. Bir de istediğim ekran kartı ve monitör.


 
Dostum öncelikle 144 Hz bir monitör için 3000 TL vermemeni öneririm eğer monitör tavsiyesi istersen BenQ XL2411P oyuncu monitörunu alabilirsin hem daha ucuz hem de aynı performansı vercektir. Depolama olarak da HDD yerine SSD'ye yönelebilirsin ayrıca bir sorum olacak işlemci olarak ne düşünüyorsun ve soğutucu olarak da hava soğutma mı sıvı soğutmamı istiyorsun.
 

Geri
Yukarı