2080 Ti sistemde Whea-logger 18 hatası

Sebastiann

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2015
Mesajlar
114
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni aldığım sistemimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Sorun Intel'den AMD'ye geçişimden sonra format atmamam sandım ve format attım. Formatı attım hala aynı yani sorun ondan değilmiş. Sistemi daha yeni değiştirdim. i7-6700K MSI M7 Gaming Z170A ana karttan.
Belgeler: 90.2 KB file on MEGA
Edit: Sorun oyundayken 1 kere gerçekleşti ancak oyunu kapadıktan 30 saniye sonra 3-4 kere yaşadım. Isınma ile ilgili bir problem yaşamıyorum kapandığı zamanlarda AMD'nin uygulaması açık izliyorum sıcaklığı 50-60 arasında oluyor.

İşlemci: AMD 5900X.
Ekran kartı: MSI 2080 Ti.
Anakart: MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi.
Güç kaynağı: Cooler Master G750M modüler.
Sıvı soğutucu: Xigmatek Aurora Arctic 240.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    746,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Driverlerin ve BİOS'un güncel ve Windows 10 uyumlu olduğuna eminsen Donanımsal hata olabilir hemen satın aldığın firma ile görüş.
 
Driverlerin ve BIOS'un güncel ve Windows 10 uyumlu olduğuna eminsen donanımsal hata olabilir hemen satın aldığın firma ile görüş.

Driverları Windows 10 yüklüyorsa güncellemeleri bitirdim şu an, bir de linkteki konudaki çözümü uyguladım bakalım bir daha olacak mı...
Edit:XMP yi kapatın diyen bir konu buldum millet elle oc yapmış ramlere sorun çözülmüş sanırım ben de bir denesem iyi olur.
 
Son düzenleme:
Sorun çözüldü mü?
 
Çözüldü. Çözüm basitti benim için, tek yapmam gereken ana kartımın BIOS'unu beta dahi olsa bir sonraki sürüme geçirmek oldu.
Bende beta BIOS kullanıyordum, beta olmayan bir sürüme geçirdim. Şuanlık sıkıntı yok. Teşekkürler döndüğünüz için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…