2080 Ti Uyumlu Anakart Uyumu

Kendi sistemime benzer bir sistem önerebilirim:
Ryzen 3600-3600X işlemci
RTX 2070 Super veya RX 5700XT
16 GB 3200-3600 Mhz CL16 RAM
Bütçeye göre 512 GB M.2 veya SATA SSD, gerekirse 1 TB 7200 RPM HDD
B450 Tomahawk Max veya orta seviye X570 anakart
650-750W 80+ Gold PSU
Önü mesh panel bir kasa ( Airhawk Duo, MB511, P400A vb.)
Normalde tek tek toplardım ama ciddiyetinizden emin olamadım. Sistem toplayacak arkadaşlara da öneri olsun maksat.

Nasıl fark etmez? Trolseniz insanların vaktini boşa harcamayın.

Monitörlü monitörsüz her öneriye açığım demek istiyorum.
Kendi sistemime benzer bir sistem önerebilirim:
Ryzen 3600-3600X işlemci.
16 GB 3200-3600 MHz CL16 RAM.
Bütçeye göre 512 GB M.2 veya SATA SSD, gerekirse 1 TB 7200 RPM HDD.
B450 Tomahawk Max veya orta seviye X570 anakart.
650-750W 80+ Gold PSU.
Önü mesh panel bir kasa ( Airhawk Duo, MB511, P400A vb.)

Teşekkür ederim.

Yorumları okurken başka Türk ülkelerinden biriyle konuşuyormuş gibi hissettim, bazı kelimeler tanıdık ama tam anlayamıyorum. Dostum sen ne istiyorsun, hangi oyunları oynayacaksın, üzmeyecek derken hangi anlamda render mı yapacaksın, çizim mi ya da herhangi bir amaç. 2600 liralık sisteme bakıp 8000 liralık GPU uyar mı diyorsun, 10 bin lira bütçe diyorsun monitör olmasa da olur diyorsun.
Sen ne yapmak istiyorsun, ne amaçla kullanacaksın, elinde monitör var mı, klavye mouseun var mı? Bunları yazarsan daha yararlı yorumlar yaparız

Yorumları okurken başka Türk ülkelerinden biriyle konuşuyormuş gibi hissettim, bazı kelimeler tanıdık ama tam anlayamıyorum. Dostum sen ne istiyorsun, hangi oyunları oynayacaksın, üzmeyecek derken hangi anlamda render mı yapacaksın, çizim mi ya da herhangi bir amaç. 2600 liralık sisteme bakıp 8000 liralık GPU uyar mı diyorsun, 10 bin lira bütçe diyorsun monitör olmasa da olur diyorsun.
Sen ne yapmak istiyorsun, ne amaçla kullanacaksın, elinde monitör var mı, klavye mouseun var mı? Bunları yazarsan daha yararlı yorumlar yaparız.

Bilgisayardan anlamadığımı söylemiştim zaten üzmeyecek ve 10 bin lira bütçe verdiğime göre her konuda olduğunu anlamış olmanız lazım aslında, render da yapıyorum yayında yapıyorum oyunda oynuyorum monitörüm fark etmez dediğimde 60 Hz monitörüm var o yüzden fark etmez dedim 144 Hz iyi monitör önerisi gelirse alabilirim diye klavyem mousem mikrofonum her şeyim var sadece bilgisayara ihtiyacım var gereksinimleri söyledim önerilerin var mı yok mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı