2080 Ti vs 2080

Hocam geçen bu 2 siteden biri için yurt dışı ürün satıyorlar diyorlardı doğru mu?

2080 Ti’nin fiyatı baya uygunmuş.

2080 Ti yurt dışından tedarik ediliyor. Siteyle irtibata geçip ne kadar sürede eline geçeceğine dair bilgi alır o kadar süre beklerim dersen düşünebilirsin.

2080 alman daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değmez.

2080 Ti yurt dışından tedarik ediliyor. Siteyle irtibata geçip ne kadar sürede eline geçeceğine dair bilgi alır o kadar süre beklerim dersen düşünebilirsin.
Çok uzun bir süre değil ise sipariş verilebilir diye düşünüyorum. Gelene kadar RX570 ile idare ederiz.

2XXX kartlar şu an çok gerekli değiller. Oyun için kullanmayacaksanız bu seriyi almanız gereksiz gibi bir şey. Oyun için diyorsanız AMD tarafında da alternatifler var fakat 2080 alabilirsiniz. 2-4K kullanmayacaksanız 2080Ti gereksiz.

2K içinse 2070 daha iyi olacaktır ancak ben olsam 2060 alır gerekli yükseltmeler varsa onlar için bütçe çıkarırdım.
Bende o tür bir düşünce içerisindeyim klavye, monitör gibi parçalar içinde bütçe ayırmam gerekecek.
Genel olarak oyun amaçlı kullanacağım.

Çok uzun bir süre değil ise sipariş verilebilir diye düşünüyorum. Gelene kadar RX570 ile idare ederiz.
Bazen ürünler depolarında mevcut oluyor. O zaman 17.00 a kadar siparişlerde aynı gün kargo yapıyorlar. Canlı destekten ürün stok sorun. Sonra alın. Yurt dışından gelirken 7-30 gün arasında değişebiliyor. Ama 1 haftadan önce gelmesi zor. Ayrıca ürünlerin haliyle yurt içi garantisi yok.

Evet buna dikkat etmemiştim garantili olması ayrı avantajlı olur.
AMD tarafında da güzel alternatifler var ama 2080Ti gereksiz. Düz 2080 alınabilir.
Aynı görüş içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…