R RecepTugruL Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhaba OC yapmak istiyorum ama pek bilgim yok. Sizce gerekli mi? Yayın vs. yapıyorum çünkü. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba OC yapmak istiyorum ama pek bilgim yok. Sizce gerekli mi? Yayın vs. yapıyorum çünkü. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 20 Ocak 2021 #2 Sisteminiz gayet güçlü. Bu sisteme yapılacak herhangi bir overclock sadece sistemi yormaya yönelik bir hareket olur. Yayınları vs. stok halde gayet rahat yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Sisteminiz gayet güçlü. Bu sisteme yapılacak herhangi bir overclock sadece sistemi yormaya yönelik bir hareket olur. Yayınları vs. stok halde gayet rahat yapabilirsiniz.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Ocak 2021 #3 RecepTugruL dedi: Merhaba OC yapmak istiyorum ama pek bilgim yok. Sizce gerekli mi? Yayın vs. yapıyorum çünkü. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3900x çekirdek sayısıyla her türlü işinizi stok değerlerde yapmanıza yeter de artar. Öyle bir işlemci çünkü. 2080'de çok güçlü bir ekran kartı zaten. Kısacası sisteminiz yeterince güçlü. Üst segment donanımlara sahipsiniz. Heba etmeyin overclock ile. Artı 1 Eksi
RecepTugruL dedi: Merhaba OC yapmak istiyorum ama pek bilgim yok. Sizce gerekli mi? Yayın vs. yapıyorum çünkü. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3900x çekirdek sayısıyla her türlü işinizi stok değerlerde yapmanıza yeter de artar. Öyle bir işlemci çünkü. 2080'de çok güçlü bir ekran kartı zaten. Kısacası sisteminiz yeterince güçlü. Üst segment donanımlara sahipsiniz. Heba etmeyin overclock ile.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 20 Ocak 2021 #4 Oyunlarda bile %20, %30 kullanım oranı sunan CPU'ya ne yapabilirsiniz ki? Ekran kartına demeye gerek. Artı 1 Eksi
Oyunlarda bile %20, %30 kullanım oranı sunan CPU'ya ne yapabilirsiniz ki? Ekran kartına demeye gerek.